Author Topic: Race.Fi: Uutisia  (Read 175039 times)

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Race.Fi: Uutisia
« on: July 27, 2010, 15:33:22 PM »
Race Performance Oy eli Race.Fi lyhyesti
Race Performance Oy:n Race.Fi verkkokauppa on toiminut vuodesta 2006 toimittaen autojen viritys- tuning- ja varaosia Suomalaisille autoharrastajille.
Liikkeemme sijaitsee Pornaisissa, eli Uudellamaalla Järvenpään, Sipoon, Porvoon ja mäntsälän välissä "landella". Myymälämme on auki arkisin kello 9 - 17, ja yli 15.000 tuotteen verkkokauppamme palvelee 24/7.
Valikoimamme kattaa perus tarvikeliikkeen valikoiman varaosineen ja tarvikkeineen, sekä ison valikoiman viritys- tai tuningosiksi miellettyjä tuotteita. Toimitamme kaikki tuotteemme öljynsuodattimista lähtien myös postilla tai matkahuollolla.

***Tässä otos tärkeimmistä edustamistamme merkeistä***
ACL Laakerit ja tiivisteet,
Black Diamond jarruosat,
Catco virityskatalysaattorit,
Clutch Masters kytkimet,
CP Pistons takomännät,
Cusco,
D2 alustasarjat ja jarrut,
Eibach alustan osat,
Garrett turboahtimet,
Holset turboahtimet,
K&N ilmansuodattimet,
Martelius pakoputkistot,
Master Power turboahtimet,
Quaife torsen lukkoperät,
Race.Fi tuotteet,
Red Line voiteluaineet,
Vara- ja tarvikeosat,
Sachs Performance kytkimet,
Simons pakoputkistot,
SPM Kiertokanget,
Stri mekaaniset ja elektroniset mittarit,
Tomei moottorin osat,
Vems lajakaistat,
Whiteline alustan osat


***Mainitsemisen arvoisia tuotteita ja tuoteryhmiä joita ei varsinaisiin merkkeihin voida lukea***
* Coilover jouset ja apujouset,
* Pakoputkistojen ja ahdinten tiivisteet,
* Race.Fi Vaihdevälin lyhentimet,
* Red Line vaihteistoöljyt, ~aina varastossa
* Silikonisupisteet, alumiiniputket ja kunnon rst klemmarit,
* Whiteline epäkeskopultit pyöränkulmien säätöön

* Poistotuotteiden kategoria jossa poistamme palautuneita tai noutamatta jääneitä, kokonaan poistuvia ja tuotteita joiden varastointi Suomessa ei ole järkevää esimerkiksi heikon menekin takia.

Kokonaisuudessaan valikoima kattaa satoja merkkejä ja satoja tuhansia tuotteita. Harvemmin kysyttyjä tai myytyjä tuotteita ei verkkokaupan puolelle ole aina lisätty - esimerkkinä vaikkapa EzUp varikkoteltat joita voimme toimittaa, mutta joita ei ikinä ole meiltä tiedusteltu. Jos et löydä etsimääsi: *kysy*
Yhteydenotto meihin onnistuu puhelimella 020 790 2 790, sahköpostilla info@race.fi, tai yksinkertaisella yhteydenottolomakkeella jolloin sinun ei tarvitse kuin painaa lähetä -nappia.


***Varaosat ja tarvikkeet***
         
Kauttamme saat myös kaikki tarvike- ja varaosat termostaatista alkaen. Toimitamme kaikkien suurten tukkureiden osia, joten valikoimamme on käytännössä sama kuin tavan varaosaliikkeelläkin. Muutamia eniten myytyjä varaosia on listattu myös verkkokauppaan, näitä voit selata Varaosat ja tarvikeosat -kategoriasta. Kauppaan on kuitenkin listattu vain jäävuoren huippu, eli osia voit tiedustella sähköpostitse, puhelimitse tai vaikkapa yhteydenottolomakkeella joka löytyy sivuiltamme. Varaosien etsintää helpottaa, mikäli liität mukaan tarkat tiedot autostasi mukaanlukien sen rekisteritunnuksen. Rekisteritunnus ei tuningosia kysyttäessäkään ole pahitteeksi, koska sen avulla voimme helposti tarkistaa autosi tarkan mallin jos sitä tarvitsemme. Rekisteritunnuksella ei saa tietoa omistajasta - ainankaan varaosajärjestelmien osalta, rekisteritunnuksella saadut tiedot pitävät sisällään vannekokoja, moottorin tyyppiä yms. tietoja.
Huomaathan, että myös varaosissa toimituskulumme ovat kiinteät 10€ kaikille tilauksille, eli voit tilata vaikka koko suvun autojen varaosat kiinteillä toimituskuluilla.***Toimituskulut ja tilaaminen***
Tuotteita voit tilata:
* Suoraan verkkokaupasta
* Sähköpostilla
* Puhelimella
* Sivujemme yhteydenottolomakkeella
* Yksityisviestillä (ei varsinaisesti suositella)
* tai käymällä myymälässämme

Tuotteiden nouto ja toimitus:
* Nouto arkisin 8 - 17, muina aikoina erikseen sovitusti, käteinen 0€
* Postipaketti 10€, Postiennakkopaketti 13,20€
* Bussipaketti 10€, Bussiennakkopaketti 13,20€***Kysy, Tilaa, tule käymään tai kirjoita tähän topicciin***
* Puhelinnumeromme on 020 790 2 790
* Yleinen sähköpostiosoitteemme on info@race.fi
* verkkosivustomme osoite on www.race.fi
* Osoitteemme on Välitie 6, 07170 Pornainen
* Olemme avoinna arkisin klo 8 - 17
* Jos et ehdi käymään normaalina aukioloaikana, voimme tarvittaessa joustaa jos haluat noutaa jotain esimerkiksi viikonloppuna.

Yli 15.000 tuotteen Verkkokauppamme löydät osoitteesta www.race.fi

Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 PORNAINEN
020 790 2 790 / info@race.fi
www.race.fi

- Race.Fi / Willem
« Last Edit: January 27, 2017, 15:12:32 PM by Race.Fi »
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 3.9.2010
« Reply #1 on: September 03, 2010, 16:08:41 PM »
Aerocatch style lukitteita on tuloillaan muutama mallikappale, ja näillä näkymin hinta osuu tuonne 40€/pari tietämille. Jahka varmistuu että itse kamppeet ovat myös toimivia, tilataan näitä riittävä kasa suoraan varastoomme.

Quaife, Whiteline ja Sachs ovat uusimpia tarjonnan päivityksiä. Quaifen tehdas pitää tarjousta tiettyjen lukkojen osalta vuoden loppuun, ja mekin hyppäämme mukaan kelkkaan. Odotettavissa siis liukasta talvea ja lukkotarjous.
Myös Whiteline ja Sachs tulevat syyskuun aikana tarjoukseen. Whitelinen hinnastot löytyvät sivuiltamme:
Whiteline -osiosta *klik*
Whitelinen tarjonta on todella kattava, osaa löytyy Audin vakaajasta Volkkarin koiranluihin, niin japanilaisiin kuin eurooppalaisiinkin autoihin.

D2 alustoja tuli tänään tuhannen kiloa, ja voimmekin hyvillä mielin sanoa että viikon urheiluannos on nyt saatu kun kaikki on hyllytetty tai laitettu matkaan.

Verkkokaupassa on tapahtunut taas pientä kehitystä. Pitkään puuttunut hakuominaisuus on viimein saatu valmiiksi. Syy sen puuttumiseen on se, että monikielisen ja ns. rajattomia ominaisuuksia (kuten merkki, malli, halkaisija jne) tukevan järjestelmän hakutoiminto on hieman monimutkaisempi kuin perinteinen haku tuoteselosteesta. Haku löytää valmistajalla, tuotekoodilla, tekstillä sekä kaikilla tuotteen ominaisuuksilla. Trimmausta tuo vielä vaatii hieman, jotta hakutuloksissa tärkeimmät nousevat aina kärkeen.

Minä toivotan omasta ja yritykseni puolesta kaikille mukavaa viikonloppua!
Race Performance Oy / Willem
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 10.9.2010
« Reply #2 on: September 10, 2010, 16:22:20 PM »
10.9.2010 uutisia

Quaife ja Whiteline tarjouksessa!
Uusimmat tuontiartikkelimme Quaife ja Whiteline on saatu siihen pisteeseen, että tarjous on kohdallaan. Sekä Quaife että Whiteline myydään jo normaalihinnoilla Englannin hintoja vastaten - Eli Quaifella tehtaan ja Whitelinellä Euroopan jakelijan hinnat, nyt mennään näiden hintojen alle.

Lue lisää Whitelinen tarjouksesta *klik*
Lue lisää Quaife tarjouksesta *klik*

13.9 - 17.9 vajaamiehitys
Allekirjoittanut lähtee ensiviikolla saksaan käymään Automechanikassa Frankfurtissa. Kärryillä pysyminen edellyttää sitä, että katsotaan sen oman laatikon ulkopuolelle. Auki olemme normaalisti ja lähetykset toimivat myös normaalisti. Sähköposteissa tämä saattaa aiheuttaa pienen viiveen joka kurotaan kiinni heti kun palaan sorvin ääreen.

Hallia on remontoitu viimeaikoina kohtuullisen paljon. Ne jotka ovat käyneet paikan päällä tietävät että uusi hallimme kaipaa pientä meikkiä. Viimeviikkoina onkin saatu rempattua rännit sekä räystäät, ja paraikaa tehdään pientä oviremonttiakin. Hommaa toki riittää, mutta koko ajan myös tapahtuu.

Facebookin sivu on kasvattanut lukijamääriään tasaiseen tahtiin. Tällä viikolla sivuutettiin 300 lukijan raja, tavoite on saada kasaan 500 lukijaa jouluun mennessä.
Facebookissa kirjoittelemme tilapäivityksiä ja ajankohtaisia uutisia kuten foorumeillakin, käy siis liittymässä niin tiedät mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu.

Kurkkaa sivua tästä *klik*

Hyvää viikonloppua toivottaen
Race Performance Oy, Willem van Schevikhoven
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 17.9.2010
« Reply #3 on: September 17, 2010, 16:14:17 PM »
Yleismalliset pakoputken tiivisteet 2,5 ja 3" koossa
Yleismallisia pakoputkiston tiivisteitä on kysytty tasaista tahtia, ja viimein niille keksittiin toimittaja ja tilattiin kasa hyllyyn. Myös muita kokoja metsästetään pikkuhiljaa, mutta nuo ovat ne mille tuntuu olevan eniten kysyntää.
2.5" ja 3" pakoputken tiivisteet löydät tästä *klik*

Toyota Supra, Aristo ja Soarer jarrupalasekamelska
Hieman harvinaisemmat autot on yleensä merkattu katalogeissa vähän miten sattuu, eikä Toyotan mallisto ole tässä kohtaa poikkeus. Tilasimme edellisessä Black Diamond tilauksessa suurimman osan potentiaalisista paloista varastoon jotta sopivuudet voidaan selvitellä once and for all.
Ongelmahan on siinä, että kyseisiä malleja on tehty eri jarrukombinaatiolla jotka on valmistajan listoilla merkattu (tai arvattu) hyvin epämääräisesti.
Haussa onkin siis muutama yhteistyökykyinen toyota-specialisti asiakas paloja ja autoaan vertailemaan. Tietenkin on positiivista jos pääsee paikan päälle käpistelemään paloja sen sijaan että paketteja lähetellään eestaas monta kertaa. Luvassa on kuppi kuumaa ja mielihyvä autoaiheisen mysteerin selvittelemisestä.

Facebook lukijamäärä kasvoi viimeviikolla 55 naamalla lukemaan 363
Facebook sivustolla onkin tämän kunniaksi pieni täky ilmoilla tämän viikonlopun, ja jos päästään yli 400 ihmisen niin luvassa on jotain kivaa sekä uusille että vanhoille lukijoille.
Race.Fi Facebook sivusto *klik*

Verkkokaupassa tapahtuu kulissien takana
Verkkokauppamme ohjelmistossa on syyskuun alusta noteerattu yli 50% parannus ajassa jonka palvelin käyttää sivun luomiseen. Koska sivun luominen on vain ensimmäinen vaihe ketjussa jossa sivu lävähtää näytölle, on parannus kokonaisuudessa tiedon siirtoajat yms. huomioiden noin 20% luokkaa, ihan tuntuva parannus siis.
Parannus saatiin aikaan ohjelmiston eri vaiheiden kuluttaman ajan mittaamisella ja pienellä optimoinnilla. Vähän kuin auton lastutus muttei sinne päinkään, haha.
Vertailu perustuu kirjoitushetkellä 155122 sivujen katseluun, ja on käytössä myös jatkossa.

Mainosbannerit
Sivumme ylälaidassa pyörii nyt muutama mainosbanneri. Niitä klikkaamalla pääsee bannerin aiheen sivulle suoraan, eli klikkaamalla esimerkiksi Quaifen tarjouksen banneria pääset sivulle josta löytyvät tiedot Quaifen tarjouksesta, ja Whitelineä klikkaamalla puolestaan Whitelinen tarjouksen sivulle.

Jälleen kerran omasta ja yritykseni puolesta hyvää viikonloppua!
Race.Fi / Willem
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 24.9.2010
« Reply #4 on: September 24, 2010, 16:32:42 PM »
Uutisia 24.9.2010

Sivustoltamme löytyy nyt Blogi
Aloitimme blogikirjoitusten julkaisemisen sivustollamme. Blogi on paikka josta löydät ajankohtaista tietoa, tarjouksia ja kuulumisia. Foorumikirjoitukset, uutiset, tarjoukset, uudet valmistajat yms. saavat kaikki osansa kirjoituksissa.
Blogien kommentointi on vielä keskeneräinen, mutta sekin tulee olemaan mahdollista tulevaisuudessa.
Race.Fi Blogi

Halliremppaa, vol ei-jaksa-laskea
Viimeisin päivitys halliin on ison parioven restaurointi. Alkuperäisestä peltisestä melko rujosta ovesta jäi jäljelle vain sen pommin kestävä metallinen runko. 80mm finfoamia ja 24mm vesivaneria pitävät varmasti kylmän oven oikealla puolella.
Tästäkin remontista on satoja kuvia, täytyy ottaa blogiosion valmistuttua asiaksi hankkia kuvagalleria tuonne sivuille.


Quaife lukkoperät ovat nyt tarjouksessa. Sachs kytkimet uutuutena valikoimissa.
Quaife lukkoperät on nyt listattu myös verkkokauppaan.Lukkoperä (tai keula jos haluaa niin mieltää), lukitsee vetävän pyöräparin joko osittain tai kokonaan. Englantilaisvalmistaja Quaifen lukot ovat torsen -tyyppisiä eivätkä lukitse akselia kokonaan. Torsen perä on kuvan mukainen kokoelma rattaita, jotka siirtävät enemmän voimaa pitävämmälle pyörälle. Quaifen lukot soveltuvatkin parhaiten nopeaan ajoon, joskin driftaaminen ja leikkiminen toki onnistuu kuten muillakin lukoilla.
Etuvetoisissa torsen tyyppinen ratkaisu vähentää merkittävästi vetelyä ja puskemista. Mutkasta kiihdyttäminen nopeutuu myös kun pitävämmälle pyörälle ohjataan enemmän voimaa.

Quaifen lukkoperä ei ikinä lukitse pyöriä kokonaan yhdeksi puuksi, eli se toimii hyvin huomaamattomasti ja sivistyneesti kun niin tahdot.

Hinnoittelumme vastaa Englannin tehdashintoja, eli Suomilisiä ei hinnoista löydy. Alennusta ropisee noista vielä 10%:
Kaikki Quaife lukkoperät löydät tästä *klik*

Huom: Jotkin hinnat ovat vielä varmistamatta johtuen tiettyjen lukkojen kohdalla tehtävistä erikoisjärjestelyistä: esimerkiksi BMW:n lukkojen maailmanlaajuisen yksinoikeuden omaa Birds Automotive englannissa, saamme lukot suoraan Quaifen tehtaalta mutta Birdsille maksetaan tästä rabatit - esimerkiksi näitä hierotaan.

Toimitusaika ja maksutavat
Ensimmäisen tehdastilauksen toimitus tapahtuu lokakuun lopulla. Lukko on sinulla siis lokakuun viimeisinä tai marraskuun ensimmäisinä päivinä.
Emme pyydä ennakkomaksuja tai varausmaksuja. Voit maksaa tilauksesi paikalliseen matkahuoltoon tai postiin. Toki tilisiirto ennakkoonkin mahdollinen, emme sitä kuitenkaan vaadi.
Toimituskulut tilisiirrolla maksetuille toimituksille ovat 10€, nouto ja käteismaksu on ilmainen.
Bussi- tai postiennakolla toimituskulut ovat 13,20€.

Asennus
Me emme itse tarjoa asennuspalveluita, mutta verkostomme kautta on hyvin mahdollista löytää ammattitaitoinen asennuspaikka. Asennusten hinta vaihtelee toki paikan mukaan, emmekä me toimi välikätenä asennuspaikan ja asiakkaamme välillä.

Quaifen elinikäinen takuu
Quaife myöntää lukoillensa niinkin vaatimattoman kuin elinikäisen takuun. Takuu hoituu ensisijaisesti meidän kauttamme, mutta tilanteissa joissa esimerkiksi muutat toiseen maahan toimii takuu tietenkin myös muiden Quaifen edustajien ja Quaifen tehtaan kanssa.

Mikä lukko tai kytkin sopii autooni?
Jos olet epävarma siitä mikä osa autoosi sopii, ota yhteys meihin haluamallasi tavalla. Me osaamme usein kertoa sopivan osan jo suorilta käsin, ja ongelmallisemmissa tapauksissa voimme tarkistaa asian suoraan tehtaan väeltä.

Luistonestojärjestelmät
Quaifen lukko toimii moitteetta esimerkiksi Bmw:n luistonestojärjestelmissä. Tämä tarkoittaa sitä, että auton voi talvella antaa ajoon vaikkapa äitimuorille. Mikäli tahdot lisätietoja luistonestoja koskien, otathan yhteyttä meihin niin selvitämme asian.

Kunnon kytkin kaveriksi
Olemme hiljattain aloittanee myös Sachs performancen kytkinten maahantuonnin. Sachs on suuri Saksalainen osavalmistaja joka tarjoaa myös jämäkämpiä asetelmia, sinttereitä ja orgaanisia levyjä.
Sachsilta ei ole saatu katalogia jonka lisääminen verkkokauppaan onnistuisi alle vuodessa, siksi kytkimistä on tarjolla pdf tuotekatalogi ja Suomen hinnasto.
Sachs kytkinten katalogi ja hinnasto löytyy tästä *klik*

Miten tilata
Nopein ja helpoin tapa on verkkokauppamme, aikaa tuohon menee about 2 minuuttia.
Koska Quaifen mallilistaus on hivenen epäselvä, olisimme erittäin kiitollisia mikäli liität tilauksen mukaan tiedot autostasi: merkki, malli, moottorityyppi, vaihteisto yms. Myös rekisteritunnus on hyvä liittää mukaan jolloin voimme tarkistaa auton tekniset tiedot varaosajärjestelmistä.
Tekniset tiedot tarvitsemme, koska pyrimme varmistamaan että lukko myös sopii autoon johon sen tilasit - vrt vaikkapa muutama bmw malli joita on tehty jopa kolmella eri perällä.

Tilauksen voit toki tehdä myös puhelimitse 020 790 2 790, sähköpostilla info@race.fi, tai yksityisviestillä.

Jos tilaat tuotteita joita ei ole listattu verkkokauppaan, voit yksinkertaisesti kirjoittaa niiden tuotteiden koodin tilauksesi lisätietoihin jolloin ne lisätään tilaukseesi.

Mihin tästä
Kaikki Quaife lukkoperät löydät tästä *klik*
Sachs kytkinten katalogi ja hinnasto löytyy tästä *klik*
Race.Fi etusivulle pääset tästä
Race.Fi Blogi

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 PORNAINEN
www.race.fi
020 790 2 790 / info@race.fi
Avoinna ark. klo 9 - 17
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 30.9.2010
« Reply #5 on: September 30, 2010, 15:35:52 PM »
Quaifen tehdastilaus 4 päivän päästä
Ensimmäinen Quaifen tehdastilaus pistetään sisään maanantaina. Kohtuu kasa torseneita siis aloittaa matkansa Suomeen, toimituksen kestäessä noin kaksi viikkoa.
Tähän tilaukseen lisätään luonnollisesti tavaraa maanantaihin saakka, eli nyt on hyvä hetki tehdä tilaus jos lukko pitää saada pikaisesti.

Quaifen tuotteita pääset selaamaan tästä *klik*

Bemareiden ja muutamien muiden POA lukkojen kanssa tehdas käänsi hieman takkiaan. Ei liene tarpeellista lainata sähköpostiviestejä tehtaalta, mutta nähtävästi nämä erikoistilattavat tuotteet todella ovet nimensä mukaisesti erikoisen vaikeasti tilattavia. Asiaa puidaan, ja otamme mielellämme vastaan tiedusteluita näistäkin lukoista (verkkokaupassa näillä hintana 0€), ja ilmoitamme kaikille jos ja kun tuolta saadaan oikeasti hinta ja saatavuustiedot. Suositumpien POA lukkojen kanssa hieromme sopimuksia muutaman muun Quaifen edustajan kanssa jolloin voimme tarjota näitä erikoistilaustuotteitakin.
Eipä mikään sopimus tai edustus toki ongelmaton ole, ja joskus niiden eteen saa purra hammasta ja ehkä vähän kieltäkin. Jos homma ei nyt toimi, niin laitetaan se toimimaan vaikka pitäisi itse mennä Englantiin.

Alustoja, jarruja ja muita poistotuotteita
Muutamia varastokukkasia on jäänyt hyllyille notkumaan, ja osa pyörii lattioilla kun hyllyissä ei ole tilaa. Näin ollen tarjoan, arvon lukijat, päivitetyn poistolistauksemme:
Race.Fi poistotuotteet *klik*
Osa tuotteista on normaalituotteita alennetulla hinnalla, ja osa taas kokonaan poistuvia tuotteita. Tilauksen voit tehdä vaikkapa sivun alalaidasta löytyvällä "kysy meiltä" lomakkeella.

Silikoneja, välijäähyjä, klemmareita yms. lähdössä 8.lokakuuta
Tilasimme varastontäydennyksen Race.Fi tuotteita, ja kasa lähtee 8. lokakuuta vierimään kohti Suomea. Kuormassa on silikoneja, tuhannen kunta t-pultti klemmaria, vaihdevälin lyhentimiä, öljynjäähdyttimiä ja vaikka mitä.
Uusina tuotteina tässä kasassa tulee myös Nissan 200sx s14 SR20DET ja Nissan Skyline RB25DET/RB20DET välijäähdyttimen putkisarjoja jotka voi ostaa tuon 600x300x76mm coolerin kaveriksi.
Kaikki Race.Fi tuotteet löydät tuolta -> Race.Fi tuotteet *klik*

Vems täydennystä on tulossa ensiviikon aikana
Olemme tilanneet vemssiä vuoden verran hieman harvemmin, mutta isommissa erissä. Ensiviikolla on jälleen saapumassa iso kasa Vems egt+laajakaista comboa.
Lue specsit ja laita omasi vaikka ennakkotilaukseen tuolta -> Vems laajakaista + egt *klik*

Perjantaina 30.9.2010 vajaamiehitys
Allekirjoittanut on perjantaina pois sorvin äärestä. Olen koko päivän tuotekehityskoulutuksessa. Tomi on kyllä paikalla, ja aukioloaikamme ovat normaalit.


Mihin tästä?
Quaifen tuotteita pääset selaamaan tästä *klik*
Race.Fi poistotuotteet *klik*
Race.Fi tuotteet *klik*
Vems laajakaista + egt *klik*

- Race.Fi / Willem
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 8.10.2010
« Reply #6 on: October 08, 2010, 16:23:17 PM »

Uutisia 8.10.2010

BlackDiamond.Fi avattu


Blackdiamond.fi on jo vanha sivusto, mutta nyt se sai osakseen faceliftin. Sivuston tarkoitus on olla portaali jonne kerätään pähkinänkuoreen kaikki hyödyllinen tieto tuotteista. Kaikkia tuotteita on mahdollista myös tilata suoraan sivustolta.

Jos jarrujen päivitys on sinulle ajankohtainen, huomaathan että
kaikille jarrupaketeille myönnämme 10% pakettialennuksen. Jarrupaketilla tarkoitetaan tilausta joka sisältää kahdet levyt ja kaksi sarjaa paloja.
Miten alennus sitten saadaan käyttöön? Mainitse tilauksesi lisätiedoissa pakettialennuksesta, jolloin me vähennämme tilauksestasi pakettialennuksen kun se käsitellään.

Useimpia paljon kysyttyjä jarrulevyjä löytyy suoraan meidän varastostamme, muutoin toimitusaika tehdastilauksilla on 2-3viikkoa. Teemme tehdastilaukset joka keskiviikko, tehtaalla menee noin viikko ja rahdissa toinen viikko. Varastosta löytyvät tuotteet toki toimitamme saman tien.
Varastoimme pääosin combimallisia levyjä koska se on ylivoimaisesti kysytyin malli.

Mallien selaus hintoineen löytyy suoraan etusivulta. Tästä pääset vilkaisemaan:
BlackDiamond.Fi *klik*

Quaifea, Whitelineä, Race.Fi tuotteita, D2:ta ja Cuscoa
Ensiviikon loppupuoliskolla saapuu viisi isoa lähetystä tavaraa. Harmillista kyllä, tilauksissa tapahtuu usein tälläisiä sykäyksiä. Sähköposteihin ja puhelimeen vastataan normaalisti, joskin kiirettä tässä tulee pitämään.
Race.Fi tilauksen mukana tulee mm. 1000kpl täydennys klemmareita, ja lähes 200 kappaletta alumiiniputkia. Kaikkia silikoneja onkin jo varastossa.

Mihin tästä?
Race.Fi, silikonit, alumiiniputket ja klemmarit *klik*
BlackDiamond.Fi *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi
Välitie 6, 07170 PORNAINEN
puh 020 790 2 790
info@race.fi
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 15.10.2010
« Reply #7 on: October 15, 2010, 15:44:22 PM »
Uutisia 15.10.2010

Facebook sivuillamme keskustellaan renkaista
Facebook sivustollamme on pieni pähkinä ja ajankohtainen väittelyn aihe. Pitääkö paremmat renkaat laittaa eteen vai taakse, ja miksi? Lukaise porukan vastaukset ja kerro ihmeessä oma mielipiteesi!
www.facebook.fi/Race.Fi *klik*

Vems Laajakaistaa saapui hyllyyn
Viime perjantain viimeisillä minuuteilla saapui taas erä Vems laajakaista lambda + EGT yhdistelmämittareita. Lukaise lisää vemssistä tuolta: Vems laajakaista ja egt *klik*

Poistotuotteiden listaus päivitetty
Poistotuotteita on edelleen paljon jäljellä, mutta muutamia jo paksunkin kerroksen pölyä keränneitä kamoja on saatu uusien tieltä pois. Listauksen tuotteet on päivitetty tänään.
Poistossa on tällä hetkellä kaikkea coilovereista ja jarrukiteistä vaihdekepin pusseihin.
Lue lisää: Race.Fi Poistotuotteet *klik*

Muutama omaan kokemukseeni perustuva vinkki renkaanvaihtoon
- Tarkista aina oikea renkaan pyörimissuunta. Pyörimissuunta on yleensä merkitty renkaan kylkeen nuolella.
- Omaa työskentelyäni on helpottanut pieni järjestelmällisyys, eli renkaiden levittäminen valmiiksi oikeille paikoilleen auton ympärille. Laiska kun olen, niin näin voin istua maassa olevan renkaan päälle renkaita vaihtaessa ja rasittaa itseäni mahdollisimman vähän.
- Jos vaihdat renkaita hiekkapihalla, laita tunkin alle vanerin palanen tai laudanpätkä jotta tunkki ei painu hiekkaan ja pahimmassa tapauksessa koko auto tipu tunkilta.
- Kaikkien pulttien löystyttäminen ensin pitkällä vääntimellä on myös mukavampaa verrattuna niiden vääntämiseen kun pyörä on jo ylhäällä.
- Takavetoisessa vaihdan renkaat yleensä per puoli jos vain mahdollista, näin käsijarru/vaihde pitää auton vielä paikallaan. Etuvetoisessa toki helpoin vaihtaa etupäästä kerralla ja takapäästä toisella kerralla. Itse ole kerran hajoittanut syylärin alla olevan palkin, joten tunkkauspaikka kannattaa valita huolella.
- Usein talvirenkaat ovat hieman isompia kuin kesärenkaat esim. korkeamman profiilin takia. Etenkin saksitunkkien ja pienempien tunkkien kanssa kannattaa varmistua siitä että myös isomman renkaan saa paikoilleen ennekuin tunkista loppuu nostovara.
- Renkaanvaihtajan muistilista: Rengasavain tai pulttipyssy, kuppi/kippo muttereille, tunkki, mahdollisesti välikumi/vanerinpaloja tunkin alle ja päälle, mielellään pitkävartinen väännin jolla pultit aukaisee ensin ellei pulttipyssyä ole käytettävissä, työkäsineet ja asianmukainen vaatetus myös suotavia. Mahdollinen asennusolut kannattaa nauttia vasta työn jälkeen.
* Useimmille nämä ovat varmasti jo arkipäivää kun autofoorumilla ollaan, olen kuitenkin tyytyväinen jos onnistun helpottamaan tai nopeuttamaan edes yhden ihmisen renkaanvaihtoa =)

Mihin tästä?
www.facebook.fi/Race.Fi, väittelyä renkaista *klik*
Vems laajakaista ja egt *klik*
Race.Fi Poistotuotteet *klik*
Race.Fi verkkokauppaan

Race Performance Oy, Race.Fi
Välitie 6, 07170 PORNAINEN
puh 0207902790
info@race.fi

- Viikonloppuja toivottaen, Willem
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 22.10.2010
« Reply #8 on: October 22, 2010, 17:33:09 PM »
Uutisia 22.10.2010

Quaifen tilaus saapunut, ja uusi menossa kuun vaihteessa.
Ensimmäinen Quaifen tilaus saapui eilen ja kaikki tuotteet on toimitettu jo asiakkaille. Seuraavaa Quaifen tilausta 10% alennuksella brittihinnoista juonitaan kuun vaihteeseen. Quaifen tarjontaan voi tutustua sivuiltamme kategoriassa Quaifen lukkoperät *klik*

Hallipuuhastelua
Talvi yllätti autoilijat, ja niin se yllätti myös osakauppiaat. Viimeviikon aikana sai noin 1500kg kasa metalliromua viimein lähtöpassit takapihalta pois lumien alta.
Käyntioven puoleisen katoksen räystään remppa on myös toteutumassa viikonlopun aikana jahka räystäslaudat saadaan paikoilleen ja bläkkäri käy taittamassa palan saumakattoa kyltin alla olleeseen tyhjään tilaan. Kyllä talvi pistää vauhtia hommiin, oli kyseessä sitten renkaanvaihto tai pihahommat.

Mihin tästä?
Tämä uutinen sivuillamme *klik*
Quaifen lukkoperät *klik*
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Mukavaa viikonloppua!
-Willem
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 29.10.2010
« Reply #9 on: October 29, 2010, 15:39:36 PM »
Uutisia 29.10.2010

Quaifen tehdastilaus lähdössä 1.11, eli ensi maanantaina
Quaifen seuraava tehdastilaus lähtee käsittelyyn maanantaina, ja ennen maanantaina klo 09.00 tehdyt tilaukset joita ei ole hyllyssä lähtevät tähän tilaukseen. Toimitusaika tehtaalta tuntuu vakiintuvan noin 10 arkipäivään, joista viikko menee tehtaalla paketointiin ja byrokratiaan, toinen taas itse rahditukseen.
Tsekkaa Quaifen valikoima tuosta: Quaife lukkoperät Race.Fi verkkokaupassa *klik*

Race.Fi tuotteita saapunut
Viimein saapui aikaisemmin mainittu iso kasa Race.Fi tuotteita. Tavaraa tuli taas sen verran, että ensi viikonloppuna rakennamme hieman lisää hyllyä ja lokerikkoja kaiken tuon tavaran järkevää varastointia varten. Verkkokaupasta puuttuneet 2” alumiiniputket on myös saatu nyt valikoimiin, 2,5” ja 3” putkiahan tuolla jo olikin.

Race.Fi tuotteet ovat eri tehtaiden valikoimista poimittuja tuotteita, joille kehdataan antaa myös myyntinimike. Tuotteet ovat siis toisin sanoen hyväksi todettuja ja sopiviksi kokeiltuja – tästä valikoimasta et siis löydä tuotteita joiden sopivuuden on arvann... todennut vain toimittavan tehtaan myyntitykki.
Race.Fi tuotteet verkkokaupassa *klik*

Talven aukioloajoissa muutoksia
Aukioloaikamme muuttuvat hieman työntekijäystävällisemmiksi. Nyt avaamme ovet arkisin jo kello 8 ja lopettemme toistaiseksi kello viisi. Toivottavasti tästä muutoksesta on hyötyä sekä meille että asiakkaillemme!


Mihin tästä?
Tämä uutinen sivuillamme *klik*
Quaife lukkoperät Race.Fi verkkokaupassa *klik*
Race.Fi tuotteet verkkokaupassa
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 8 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 5.11.2010
« Reply #10 on: November 05, 2010, 16:10:44 PM »
Uutisia 5.11.2010

Black Diamond tilaukset joka keskiviikko.


BlackDiamond jarruja tilataan tehtaalta Englannista joka viikko keskiviikkoisin. Tehdastilaukset viettävät tehtaalla keskimäärin viikon, ja toisen viikon tilaukset viettävät rahdituksen merkeissä.

Useat asiakkaamme ovat kysyneet miksi jokin Black Diamondin tehtaan sivustolla esiintyvä levy ei löydy meidän verkkokaupastamme. Syy siihen että osa levyistä puuttu, on se että niiden saatavuus on kyseenalainen tai tehdas ei ole ilmoittanut sille hintaa. Näin ollen sellaisen tuotteen listaaminen aiheuttaisi turhia tilauksia ja harmia kaikille.
Joissain tapauksissa osan saatavuus on parantunut viimeisen hinnaston luomisen jälkeen, joten kysyä kannattaa toki aina.

Voit selata Black Diamond jarruosia myös blackdiamond.fi sivustolta. Sivu on melko yksinkertainen ja minimalistinen – mallikohtainen tuotelistaus on se tärkein. Tästä pääset vilkaisemaan:
BlackDiamond.Fi *klik*

Blogi: Autoilijan.blogspot.com

* (C) Jore Tikkanen.

Yhteistyökumppanimme ja tuningskenen pitkäaikaisen taustavaikuttajan, Jore Tikkasen blogi http://autoilijan.blogspot.com on uusi ja tiuhaan tahtiin päivittyvä ikkuna autoilijan maailmaan. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, on mukana myös hieman komiikkaa sen harmaan 10-uutistyyppisen raportoinnin sijasta.

Lähiaikoina sivulle on mitä todennäköisimmin tulossa raportteja Vegasin Sema showsta. Käy kurkkaamassa ja pistä sivu vaikka kirjanmerkkeihin mikäli aihepiiri kiinnostaa.

Lue lisää mielenkiintoisesta autoyhdistelmästä
Autoilijan.blogspot.com –etusivu

Autoilijan.Blogspot.Com blogi ei ole Race Performance Oy:n tai sen työntekijöiden ylläpitämä sivusto. Blogista tiedotetaan meidän uutisessamme koska se on mielestämme lukemisen arvoinen ja hyödyllinen sivusto. Keep up the good work Jore, allekirjoittaneesta tuli yksi säännöllinen lukija!


Mihin tästä?
5.11.2010 uutinen sivuillamme
BlackDiamond.Fi
Black Diamond tuotteet Race.Fi verkkokaupassa
Autoilijan.Blogspot.Com
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle


Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Mukavaa viikonloppua,
Race.Fi, Willem van Schevikhoven
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 12.11.2010
« Reply #11 on: November 12, 2010, 17:46:06 PM »
Uutisia 12.11.2010

Satoja Black Diamond tuotteita poistossa
Teemme tilaa uusille tuotteille ja kohtuullisen pölykerroksen keränneet tuotteet on listattu suoraan verkkokauppaan alennukseen. Alennettuja tuotteita löytyy hyllystä, ja niiden alennus pyritään poistamaan kun ne ovat loppuneet. Useimpia tuotteita on yksittäisiä kappaleita, mutta muutamia useampia sarjoja.
Black Diamond tuotteet verkkokaupassa
Mini uutisointi aiheesta sivuillamme


D2 infoa
D2 sarjoista uutisoitiin tänään ihan perusinfoa. Lue lisää D2 alustasarjoista ja jarruista sivujemme uutisesta.

D2 sarjoja on myös kesän satojen sarjojen menekkien seurauksena kertynyt kolmisen kymmentä pakettia tänne nurkkiin pölyttymään. Menevimpiä sarjoja ei poistoon tarvitse laittaa, mutta pölykasan keränneet sarjat on alennettu suoraan verkkokauppaan, ja listattu seuraavaan:

***alustat***
D2 Alustasarja Alfa Romeo 155 2wd 4cyl 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Mitsubishi 3000GT 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Chrysler 300C 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Lexus IS250 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Mitsubishi Galant VR4 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Nissan Sunny N13 (sama alusta kuin Sunny N14) 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Nissan Sunny N14 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Nissan Sunny N14 Gtir 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Nissan Almera N15 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja BMW E36 M3 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja BMW E36 316-328 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Toyota Camry 92-97 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Mazda 323F 799€ norm. 849€
D2 Alustasarja Peugeot 306 799€ norm. 849€

***jarrusarjat***
BMW E36 316-325 304mm jarrusarjat 999€ norm. 1165€
BMW E30 316-325 304mm jarrusarjat 999€ norm. 1165€
Volvo S/V40 97-04 304mm jarrusarjat 999€ norm. 1165€
Nissan 200sx s13 (4x114,3) 330mm takajarrusarjat, sis. jarrurummun =>alkuperäinen käsijarru toimii 1199€ norm. 1380€

Myös listaus kesän poistotuotteista päivittyi kun tämä lista tehtiin.
D2 sarjoista uutisoitiin myös ihan perusinfoa. Lue lisää D2 alustasarjoista ja jarruista sivujemme uutisesta.
D2 tuotteet verkkokaupassaMihin tästä?
Black Diamond tuotteet verkkokaupassa
listaus kesän poistotuotteista
D2 tuotteet verkkokaupassa
Tämä uutinen sivuillamme *klik*
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*Mitä muuta uutisoimme?
Uutinen D2 alustasarjoista ja jarruista
Mini uutisointi Black Diamond poistoista


Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 19.11.2010
« Reply #12 on: November 19, 2010, 15:42:11 PM »
Uutisia 19.11.2010

Black Diamondin tehdas vaihtoi omistajaa
Black Diamondin pääkonttori englannissa on vaihtanut omistajaa. Omistaja on Englantilainen, ja alustavat tutustumiset on nyt suoritettu. Vuoden vaihteessa autosport messujen yhteydessä saatamme käydä myös tehdasvierailulla josta saadaan varmasti mielenkiintoista raportoitavaa esiripun takaa.
Toimitukset ovat olleet pari viikkoa katkolla, koska samassa rytäkässä myös englannin Black Diamond päävarasto vaihtoi maisemaa. 11.11 lähtivät kolme-neljä tilaustamme matkaan ja urheilua on siis luvassa kun päästään jumppaamaan useampi sata kiloa jarrulevyjä.

Black Diamond.Fi suomen verkkosivusto

Sivuillamme on nyt poistokategoria
Koska poistettavien tuotteien tilaaminen on ollut hieman hankalaa, löytyvät poistettavat tuotteet nyt suoraan yhden kategorian alta verkkokaupan päävalikosta. Näin myös ne poistuvat ja aikaisemmin listaamattomat tuotteet on helppo klikata ostoskoriin ja tilata pois pölyttymästä.

Quaife ja Whiteline
Quaifen tilauksesta uutisoitiinkin jo aikaisemmin tällä viikolla. Seuraavaa Quaifen lukkoperien tilausta on luvassa kuun vaihteessa. Whitelinen seuraava tilaus on ensiviikolla.
Whiteline tuotteet ja hinnasto
Quaife lukkoperät -kategoria

Avasimme gallerian race.1g.fi
Galleriaa on suunniteltu jo pidemmän aikaa, mutta rajallisen ajan takia sitä ei ole aikaisemmin toteutettu. Avasimme alkuviikosta gallerian jonne ladataan tasaista tahtia kuvia. Nyt galleriasta löytyy noin 130 kuvaa pääosin uudesta myymälästämme. Jos tahdot tutustua myymäläämme virtuaalisesti, pitäisi sen nyt onnistua melko hyvin kuvia selaamalla.
Gallerian linkki löytyy myös sivujemme yläpalkista.
Race.1G.Fi

Uudet tuotteet
Verkkokauppaan lisättiin viimeviikon aikana hyllystä löytyvät Fidanzan poistotuotteet. Loppuvarasto fidanzan kytkimistä ja vauhtipyöristä lähtee nyt paikoin yli 50% alennuksella.
Fidanza tuotteet verkkokaupassa

Mihin tästä?
Tämä uutinen sivuillamme
Whiteline tuotteet ja hinnasto
Quaife lukkoperät -kategoria
Fidanza tuotteet verkkokaupassa
Race.Fi Galleria
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle


Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 29.11.2010
« Reply #13 on: November 26, 2010, 17:45:50 PM »
Uutisia 26.11.2010

8220 Whitelinen tuotetta listattu verkkokauppaan
Listasimme urakalla whitelinen tuotteita, ja nyt kaikki Whitelinen tuotteet löytyvät suoraan verkkokaupasta alennetuin hinnoin. Tuotteista on myös saatavilla yli 600 mallikohtaista kuvaa jokaisen tuotteen yhteydessä. Kaikista tuotteista ei edes valmistajalla Ausseissa ollut kuvia, mutta kaikki mikä on saatavilla on nyt nakuteltu tuotteiden lisäksi.
Tsekkaa whitelinen tuotteet tuolta: Whiteline alustan osat

Stri:n tilauksista viikottaisia
Stri mittareiden myynti on kohonnut hienoisesti ja tilaukset voidaan nyt toteuttaa viikottain. Viimeisen parin viikon aikana on alkanut niinsanottu siirtymäkausi jona tilauksia pyritään tekemään viikottain. Lyhentyneen toimitusajan toivomme nostavan tuotteiden myyntimäärää niin, että viikottaista tilausrytmiä on järkevää pitää yllä.
Stri mittarit

Kaikkien aikojen myydyin yksittäinen tuote:
Vems Laajakaista. Vemssi on ollut vuosien varrella varmasti paras yksittäinen tuote. Vems Laajakaista ja egt mittaria on myyty satoja kappaleita autoharrastajille. Tuote on niinsanotusti universaali, eli se käy kaikkiin bensiinikäyttöisiin moottoreihin, sen takia sitä on helppo pitää varastossa aina. Unkarin tehdaskin on ansainnut kiitoksensa tässä menestystarinassa oman nopean toimintansa ja jälkituen toimivuuden takia.
Vems Laajakaista ja Egt

Mihin tästä?
Tämä uutinen sivuillamme
Whiteline alustan osat
Stri mittarit
Vems Laajakaista ja Egt
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 3.12.2010
« Reply #14 on: December 03, 2010, 15:25:37 PM »
Uutisia 3.12.2010 Jouluun on nyt muuten 21 yötä.

Coilover.Fi sivustolle avattu verkkokauppa
Avasimme D2 jarruille ja coilovereille oman verkkokauppansa osoitteeseen www.coilover.fi. Tähän innoitti jo aiemmin julkaistu ja hyvin menestynyt www.blackdiamond.fi verkkokauppa joka nimensä mukaan pitää sisällään vain Black Diamond tuotemerkin jarruosia.
Ihan jokaista D2 tuotetta ei verkkokaupasta voi ostaa, niistä kannattaa kysyä lähimmältä jälleenmyyjältä lisätietoja. Jos haluat tilata tuotteen asennettavaksi tai noudettavaksi lähimmän jälleenmyyjäsi luokse, onnistuu sekin kun asiasta mainitsee tilauksen yhteydessä.


Quaifen tuotteita vielä kuusen alle
Quaifen tuotteista tehdään vielä viimeinen tilaus tarjoushinnoin 10.12.2010. Tällä ajankohdalla paketit ehtivät vielä kuusen oksien suojaan. Lahjapaketointia emme valitettavasti tarjoa koska paperit luultavasti repeäisivät kuljetuksessa muutenkin.
Tsekkaa Quaifen tarjonta tuolta => Quaife lukkoperät


Tallirekvisiittaa, tarraa, lippua, ja lappua
Autofoorumi.Fi:n lukijoilta tuli hyvä ehdotus tallirekvisiittaa ja vastaavia oheistuotteita koskien. Päätimme, että käymme läpi kaikki laatikot, putelit ja purkit joissa on ajan mittaan kertyneitä kalentereita, tarroja, muistikortin lukijoita, käsipyyhetelineitä, hattuja, paitoja yms. yms. Näistä tehdään ennen joulua vielä inventaari joka pistetään joulumielen merkeissä jakoon ilmaiseksi. Kyllä, me maksamme jopa postikulut puolestasi, olettaen ettet nyt tilaa 20kg:n kasaa kalentereita. Kantavana ajatuksena on, että yhtä tuotetta on yksi kappale per asiakas.
Näistä uutisoidaan toivon mukaan ensiviikolla jolloin inventaari näiden osalta on tehty, ja "tuotteet" on listattu verkkokauppaan.


Pakoputken ja Ahtimen tiivisteitä
Tällä viikolla saimme täydennyksen pakoputken tiivisteistä. 3" 2-pulttinen tiiviste on osoittautunut parhaimmaksi myyntitykiksi joten niitä tuli vähän extraa. Uutta tässä valikoimassa ovat nyt myös 2" ja 2,25" 2-pulttiset tiivisteet, 3,5" 3-pulttiset kollektoritiivisteet, sekä viisi erilaista metallista ahtimen tiivistettä. Myös T25 Garretin outletin tiivistettä löytyy. Nämä saapuivat eilen, joten kuvaamista ja verkkokauppaan listaamista saatte arvon lukijat odotella vielä viikonlopun verran.
Linkki tiivisteet -kategoriaan: Pakoputken tiivisteet


Sarjassamme loistavia tuotteita, osa 2
Viikko sitten kerroin ensimmäisen kerran yhdestä positiivisesti esiin pistävästä tuotteesta. Seuraavassa kerromme toisesta mielenkiintoisesta tuotteesta, vai pitäisikö sanoa tuoteryhmästä.
Vaihdevälin lyhentimet ovat kautta aikain olleet huokea ja todella huomattavan eron auton käytettävyyteen tekevä tuote, ehkäpä se on yleisesti syy niiden suosioon. Me olemme pari vuotta tuoneet maahan omaa sarjaamme vaihdevälinlyhentimistä, joita ei ole hinnalla pilattu: 49€ kaikki lyhentimet. Näistä Nissan 200sx S13/S14 lyhennin, ja BMW E30/E34/E36/E46 lyhennin ovat vemssin kaltaisia menestyjiä. Bemarin lyhennintä etenkin voi ottaa vaikka vuoren varastoon, ja olla varma siitä että se tekee kauppansa, samaten Nissanin lyhennin - kuten moni muukin tuon auton osa - on melko huoleton tilattava isommissakin määrissä koska ei ole pelkoa tavaran pitkästä pölyttymisestä. Sanotaanko näin, että jokaisella yrityksellä on X määrä rahaa, jota ei kannata sijoittaa sellaiseen tuotteeseen jota menee kaupaksi kerran vuodessa - pankistakin saisi joskus parempaa korkoa.
Asiakkaillemme nämä tuotteet tarjoavat lyömättömän hintalaatusuhteen: toimiva shifteri sille sopivalla hinnalla. Räikeimmissä tapauksissa täysin samanlaista tuotetta myydään jopa 3 kertaa kalliimmalla, me pyrimme sen sijaan myymään nämä volyymilla.

Loistavia tuotteita- sarja jatkuu varmasti ensiviikolla. Mielessäni on jo muutama toinenkin esiin pistävä tuote.

Shiftereihin voit tutustua tuolla: Race.Fi vaihdevälin lyhentimetMihin tästä?
Tämä blogikirjoitus sivuillamme
Race.Fi vaihdevälin lyhentimet
Pakoptkiston tiivisteet
Quaife lukkoperät
BlackDiamond.Fi
Coilover.Fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle


Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 10.12.2010
« Reply #15 on: December 10, 2010, 16:08:12 PM »
Uutisia 10.12.2010

D2 lähetyshommia, ja tilaushommia tukivarsista
Tälle päivälle saapui taas kohtuullisen kokoinen kasa DeeKakkosta. Tämä päivä meneekin suhteellisen tehokkaasti tämän käsittelyssä, ja Race.Fi tukivarsitilauksen viimeistelyssä jossa tulee taas kunnon kasa varsia varastoon. Cambervarsia on vielä muutamia jälellä, mutta reaktiotankoja yms. huonomman menekin omaavia on alunperin pienemmän määrän takia päässyt jo loppumaan.

D2 ja Quaife joulutilaukset
Eilen uutisoimme seuraavasta D2 tilauksesta, jonka on tarkoitus ehtiä vielä joulukuusen alle. D2 tilauksen deadline on 15.12.2010.
Toissapäivänä uutisoimme Quaifen viimeisen tarjoustilauksen ajankohdasta. Quaifen seuraava tilaus lähtee matkaan maanantaina 13.12.2010. Aikaisemmin uutisoimme, että Quaifen tilaus lähtisi jo tänään 10 päivä, käytännössä tilauspäivän siirrolla maanantaihin ei kuitenkaan ole minkäälaista vaikutusta toimitusaikaan koska britit sulkevat perjantaina jo ajoissa eikä tilausta siten käsitellä kuin vasta maanantaina.
Kummankin tilauksen toimitukset onnistuvat 90% todennäköisyydellä vielä jouluksi. 90% sanon siksi, että näin joulun alla lomat ja sesonki voivat ajoittain sotkea parhaimmatkin suunnitelmat totaalisesti, ja sen kertominen tässä on mielestäni reilua kaikkia kohtaan.

Autoilijan.Blogspot.Com, osa 2
Tämä uudenkarhea blogi on ollut omassa seurannassani siitä lähtien kun sen ensimmäistä kertaa noin kuukausi sitten bongasin. Kirjoituksia on tullut hyvää tahtia. Tässä pari melko mielenkiintoista poimintaa joulukuun kirjoituksista joita on kertynyt jo 11 kappaletta.
Autojenkäsittelytaitoa Japanista, video, noin 4min. Lainaus: ...vielä miten voi käydä kun kahdeksan autoa driftaa lähekkäin...
Porsche museo, kevyt paljon hienoja kuvia sisältävä kirjoitus joka varmasti säväyttää kaikkia autofaneja uskont… ...eikun merkkiin katsomatta.

Hittituote, osa 3
Ensimmäisenä kerroin Vemssistä, viimeksi Nissan 200sx S13/S14 ja Bmw E30/34/36/46 vaihdevälin lyhentimestä. Nyt on vuorossa bensanpaineen säädin.Olemme tuoneet tätä nykyjään 41€ irtoavaa mittarillista säädettävää bensanpaineen säädintä Suomeen satoja kappaleita, ja aina ne tuntuvat loppuvan varastosta. Takuu- ja ongelmatapauksia on tähän mennessä niinkin paljon kuin yksi, jossa moottorikelkan autoon verrattuna moninkertainen värinä teki tepposet. Tässäkin tapauksessa takuu toimi, ja asiakas sai uuden.

Tämä on nissanin ja bemarin shiftereiden tapaan sellainen tuote, että jos lähetyksessä on vielä tyhjää tilaa, ei tarvitse kauaa miettiä mitä lähetykseen voisi täytteetksi pistää.

Paketti sisältää myös käteväksi osoittautuneet laipat joilla alkuperäisen bensakiskon päässä sijaitsevan säätimen voi korvata letkulähdöllä jotta asennuksesta tulee siisti, eikä tarvitse pelata kahden säätimen kanssa. Yksinkertaistettuna bensanpaineen säädin on vain kuristin, joka rajoittaa tankkiin takaisin virtaavan polttoaineen määrää niin, että suutinkiskoon saadaan tietty paine. Paineen nostaminen siis onnistuu myös alkuperäisen säätimen ollessa paikallaan virtausta rajoittavan toimintaperiaatteen takia. Paineen alentaminen voi kuitenkin olla tarpeen joissain harvoissa tapauksissa, kuten päästömittauksessa jossa hetkellisesti painetta alentamalla voidaan seosta laihentaa. Toki auton ohjainyksikkö korjaa tämän nopeasti, mutta päästöistä on siinä vaiheessa usein saatu jo lappu kouraan.
Alkuperäistä säädintä siis ei tarvitse poistaa, itse kuitenkin korvaisin alkuperäisen säätimen laipalla jotta voin varmistua siitä että paineita säätää vain ja ainoastaan yksi säädin oli tilanne mikä hyvänsä.

Toimiva, halpa, universaali sekä käyttökelpoisuus ilmeisesti ovat tämän tuotteen menestyksen takana.

= >Bensanpaineen säädin

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla* *klik*
Bensanpaineen säädin
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*
Autoilijan.Blogspot.Com

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 17.12.2010
« Reply #16 on: December 17, 2010, 17:24:02 PM »
Uutisia 17.12.2010

SPM Kiertokanget
Ruotsalainen SPM on paja joka tekee moottorin osia. Tuotteista tunnetuimpia ainankin meidän ei-volvo miesten- tai naisten keskuudessa ovat SPM kiertokanget. Kiertokankia on käytetty monessa turboprojektissa ja raaserin moottorissa menestyksekkäästi.
Meillä on – luonnollisesti – SPM:n edustus, ja tilasimmekin menestyneimpiä kiertokankia taas varastoon. Varastoon oli alunperin tilattu Nissan SR20DET ja CA18DET kankia, mutta CA18DET kanget ehtivät kahden viikon aikana jo mennäkkin. Valikoima ei tietenkään rajoitu vain Japanilaisiin, vaan SPM:n valikoimista saat kestävät takokanget oli alla Vagi, Bemari tai japsikin. Kangilla on hintaa 124€/kappale, ja tehonkestoa saat ~1 hevosvoiman per 0,5€, eli noin 250hv/kanki.

Sivuillamme on listattuna vain muutama, eniten kysytty kiertokankimalli. Tämä johtuu siitä, että spm:n listaustapa ei suinkaan ole järkevältä kuulostava moottorityypin mukaan, vaan yksinkertaisesti kiertokankien mittojen mukaan. Tämä tekee listaamisesta hyvin työlästä, joten nopeammin saat hinnan ja saatavuuden kiertokangille sähköpostilla tai soittamalla.
SPM Kiertokanget

Hittituote, osa 4
Neljännen erityisen hittituotteen valinta tuottaa jo hieman hankaluuksia, mutta pinnistetään hieman. Ehdolla ovat nyt tätä kirjoitettaessa D2 coiloverit vaikkapa 200sx s13 Nissaniin, 200sx S14 Nissaniin tai BMW E36 sarjaan, joita on jokaista vuosien varrella myyty satakunta sarjaa Suomen kokoiseen maahan. Toisaalta, vaikkapa Black Diamondin valikoimasta löytyy muutama jarrupala, esimerkiksi PP372, joka on sekin aivan loistava tuote jota voi ottaa varastoon aina varauksetta.
Myyntimäärissä kärkisijoja pitivät pitkään metritavarana myydyt ohuet silikoniletkut. Tilasimme taannoin kilometrin sinistä 3, 4, 6 ja 8mm silikoniletkua – se on myyty melko tarkkaan metrilleen pois. Letku oli hyvän tuotteen tapaan universaali, hyvin yksinkertainen ”toiminnassaan”, ja olipa tuolla jopa erittäin tärkeä rooli konehuoneen somistelussa ja alipainevuotojen ehkäisemisessä. Ehkäpä pistetään seuraavaksi 10km tuota tulemaan.

Viikon hittituote siis on tällä hetkellä valikoimista jo poistunutohut silikoniletku. Metritavarana 1000 kappaleen myynti on ehdotonta huippua, laatu oli kohdallaan ja tuote oikeasti hyödyllinen.

PS: Silikonisovitteet ja kurvit eivät ole kadonneet mihinkään, edelleen kaikkia silikonisovitteita, klemmareita ja alumiiniputkia löytyy suoraan varastosta vaikka lauantainoudolla. Poikkeuksena 3” 90 asteen kurvi, joka on hieman ylisuuren menekkinsä takia väliaikaisesti loppu, muut 2” – 3,5” suorat, 45 ja 90 mutkat löydät varttituuman välein varastosta.

D2 street –sarjan iskunvaimennin ”suolistettu”
Markkinoilla on monta erilaista vaihtoehtoa coilovereiden suhteen, ja viidakko senkun tihenee. Tutustuin eilen kameran ja työkalujen kanssa coiloversarjan sisältöön.

Kuvassa: Iskunvaimentimen mäntä, ulosjouston shimmipakka ja jäykkyyssäädön venttiilin vastakappale ulos kierrettynä

Iskunvaimentimen shimmeillä voidaan vaikuttaa myöhemmin kuvissa esiintyvän männän läpi virtaavan öljyn määrään, toisin sanoen säätää joko ulos- tai sisäänjoustoa. Shimmipakkojen muuttaminen on toki hieman työläämpää kuin säätönupin kierittäminen. D2 coilovereissa on omat shimmipakat kummallekkin liikesuunnalle, joten vaimennus on voitu säätää hyvin tarkasti eri käyttötarkoitukset huomioiden – vaimennus sisään ja ulos ei suinkaan siis aina ole sama. Pakat ovat säädettävissä erikseen sisään ja ulosjoustolle mikäli omaat taidon iskuvaimentimen huoltamisesta. Myös useimmat iskunvaimentimia huoltavat liikkeet kykenevät tähän.


Kuvassa: Iskunvaimentimen mäntä, ja kummallakin puolella shimmipakka levitettynä

Shimmit ovat ohutta jousiteräksen kaltaista joustavaa metallia joka käytännössä tarkoittaa sitä että shimmipakka joustaa ja avautuu tietyllä paineella jonka iskunvaimentimeen kohdistuva paine saa aikaan öljyn kanssa. Kun shimmipakka joustaa, se päästää öljyä ohitseen ja iskunvaimennin liikkuu. Pakan jäykkyys vaikuttaa suoraan iskuvaimentimen vaimennusmäärään.


Kuvassa: Iskunvaimentimen mäntä, sisäänjouston shimmipakka sekä vaimennuksen pikasäädön pikkuruinen reikä shimmipakan oikealla puolella iskarin varressa

Kuvassa näkyvä reikä iskunvaimentimen rungossa on öljykanava, joka päästää öljyn virtaamaan itse männän ja shimmipakan ohi kumpaankin suuntaan. Kanavan kokoa säädellään iskarin yläpäästä tutulla säätönupilla. Tämä ohivirtausventtiili siis vaikuttaa iskarin ulos- ja sisäänjouston määrään, kun shimmipakka taas on jo tehtaalla säädetty tietylle alueelle. Tähän perustuu iskunvaimentimen säädettävyys kun siitä puhutaan, olyn virtauksen määrää voidaan siis muuttaa melko kätevästi, eikö totta.

Myös iskunvaimentimen säätöventtiili on kokonaisuudessaan metallia muiden sisuskalujen tavoin


Kuvassa: Iskunvaimentimen mäntä jota Clarionin kaiuttimen magneetti pitää paikallaan

Kuten aikaisemmin kerroin, iskuvaimentimia on moneen lähtöön eri valmistajilta. D2 valmistaa seuraavan kuvan mukaisesti tolppansa itse, ja materiaali on metallia kuten kuuluu. Hinnat-alkaen luokan vaimentimissa saatetaan käyttää männässä jopa muovia – muovi kuuluu mielestäni leluihin, ei iskunvaimentimeen etenkään suomen pakkasiin jossa materiaali on muutenkin kovilla.


Kuvassa: D2 street iskunvaimentimen mäntä, huomaa yläreunassa D2 teksti
Ylläolevaa kuvaa voivat jotkut toki saivarrella, muistetaan kuitenkin että laaduntarkkailu määrää yleisen käsityksen mukaan valmistusmaan, muutoin öhlinsin kaltaiset huippumerkitkin olisivat ”kiinalaisia” (öhlinssillä on myös tehdas ja alihankkijoita Kiinassa).

Toki seuraava lausahdus myyjän suusta voi kuulostaa myyntipuheelta – ja sellainen itseasiassa onkin: Kannattaa harkita onko järkevää valita hinnat-alkaen malli vaikka takuu pelaisikin mallikkaasti – jos vaikkapa muovinen mäntä hajoaa joka viikko, seisoo autosi tallissa melko tiuhaan joka tapauksessa.
*Katso kaikki D2 street tolpan sisusten kuvat tästä linkistä, Race.Fi kuvagalleriasta*

Lisähuomio katuautoilijoille: D2 käyttää kumivaimennettua palloniveltä alustoissa joissa on cambersäätö. Vaimennettu yläpää vähentää huomattavasti melua verrattuna halvempien sarjojen metalli vasten metalli yläpäihin. Kumi on kuitenkin myös radalle sopiva vaihtoehto koska käytetty kumi on hyvin jäykkää.

Disclaimer: Alle prosentti yli vuosi sitten esitellyissä yläpäistä oli sellaisia joissa vulkanointi oli huono. Meillä on varastossa runsain määrin kumivaimennettuja uniball –niveliä myyntiin ja varoiksi mikäli moinen joskus hajoaa. Alkupään kumiyläpäille myönnämme 5 vuoden takuun mikäli moinen joskus sattusi hajoamaan.

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
SPM Kiertokanget
*Isoja kuvia D2 street tolpan sisuksista*
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 23.12.2010
« Reply #17 on: December 23, 2010, 15:56:45 PM »
Uutisia 23.12.2010

Quaife-BMW Edustus toimii viimein
Quaifen lukkojen maailmanlaajuisen yksinoikeuden omaavan Birds Auton kanssa on viimein saatu aikaiseksi sopimus. Saimme tänään aamulla hinnastot ja listat soveltuvuuksista. Hinnasto on nyt verkossa, ja verkkokaupan hinnat on myös päivitetty.
Quaifen hinnaston ja soveltuvuuslistauksen löydät tuosta: Quaife BMW Lukot
Quaifen BMW lukot verkkokaupastamme taas löydät tuosta: Quaife lukkoperät, Bmw, Race.Fi verkkokauppa


Kuvassa: Läpileikkaus Quaifen torsen tyypin lukosta

Ensimmäiset lukot toimitetaan perusvarastomme kera välipäivinä tai heti alkuvuodesta.Hintamme myös BMW:n lukkojen osalta ovat luonnollisesti Englannin listahintoja.

D2 ja rallin F-Ryhmäläinen kohtaavat
D2 tekee tosiaan myös sora- ja asfalttiralliin tarkoitettuja alustasarjoja. Menekki ei luonnollisesti ole ihan yhtä kovaa kuin street sarjoilla, mutta onpa näitäkin eksynyt rallipoluille. Palaute sarjoista on ollut hyvää, ja pari vakioasiakastakin on rallipuolen autonrakentajista saatu.

Alustasarjojen kestävyys rallikäytössä kyseenalaistetaan usein. Alakannakkeiden epäillään hajoilevan tavallista tiuhempaan yms. Toki joskus hajoilevatkin, rallissa sattuu ja tapahtuu eikä mikään kovassa käytössä ole ikuista oli merkki mikä hyvänsä. Seuraavassa on kuva eräästä BMW E36 korista joka teki hieman liian pitkän loikan. Tässä tapauksessa auton alkuperäinen osa petti ennen tolppaa.


Kuvassa: Bmw:n oma valurautainen olka-akseli halkesi, alustan ollessa edelleen käytössä käsittääkseni samassa autossa. Kuva (C) AHV Motorsport

Muutaman lisäkuvan tästä aiheesta löydät kuvagalleriastamme Race.1g.Fi

Vuoden viimeinen uutiskirjoitus
Tämä on tosiaan vuoden 2010 viimeinen uutiskirjoitus. Olemme uutisoineet ajankohtaisista ja tulevista kuulumisista elokuusta lähtien. Lukijoita ja lukijapalautetta on tullut erittäin mukavasti, kiitos siitä kaikille!

Joulun ja uudenvuoden aukioloajat
24.12.2010 – 2.1.2010 olemme suljettuna. Rahti kulkee kyllä välipäivinäkin, mutta emme päivystä paikanpäällä ellei noudoista erikseen sovita. Maanantaina 3.1 ovet aukeavat normaalisti klo 8.
Tänään töiden piti loppua klo 13, mutta eipä tälle vielä loppua näy =)


*Rauhallista joulua ja onnellista uuttavuotta Teille hyvät lukijat*


Mihin tästä?
Tämä ja edelliset uutiset sivuillamme
Quaife BMW Lukot Quaife lukkoperät, Bmw, Race.Fi verkkokauppa
Race.1g.Fi
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 6.1.2011
« Reply #18 on: January 06, 2011, 14:19:44 PM »
Uutisia 6.1.2011

Whitelinen tarjous päättyy
Whitelinen tuotteet ovat olleet tutustumistarjouksessa tovin ja kohta on aika todeta että onhan tutustuttu. Whiteline on osoittautunut hyväksi tuotteeksi niin itse tuotteiden kuin toimittajankin osalta. Tuotteita on saatavilla Euroopankin varastolta hyvin, ja toimittajasuhde on saatu toimimaan kuten sen pitää – eli niin että asiointi on suoraviivaista ja nopeaa. Hyvä toimittajasuhde takaa nopeat vastaukset saatavuuskyselyihin, tilausten ripeän käsittelyn ja ongelmatapusten tehokkaan ratkaisun.
Whiteline tulee pysyväksi osaksi valikoimaamme, se on sen ansainnut. Hinnat ovat vielä viikon tarjouksen puolella, jonka jälkeen tarjous päättyy ja hinnat ovat yksinkertaisesti Euroopan yleistä hintatasoa. Hinnoissa ei siis Suomalaisia rokoteta.
Katso oman autosi tarjonta tästä: Whiteline tuoteet

D2 Toimitusajat tippuivat


D2 tuotteiden tomitusaikoja saatiin tiputettua tuntuvasti joulun alla tehtyjen rahtisopimusten kilpailutusten myötä. Uudet rahtisopimukset skaalautuvat paremmin myös pienelle tavaralle joten coilovereiden ja jarrujen toimitusaikoja saatiin tiputettua noin viikkoon tehdastilaustuotteiden osalta. Varastosta löytyvät tuotteet saadaan luonnollisesti liikkeelle 24 tunnin sisällä tilauksesta.
Uusi toimitustapa ei vaikuta hintaan, eikä sisällä muitakaan ”koiruuksia”.
D2 tuotteista voit lukea lisää joko osoitteesta: coilover.fi, tai verkkokaupastamme: D2 alustasarjat ja jarrut

Race.Fi Tukivarret
Race.Fi tukivarsia tilaamme usealta eri alihankkijalta jolloin voimme taata hyvän laadun ja valita toimittajan valikoimista vain ne varret joissa hintakin on kohtuullinen. Toimittavia tehtaita on useita, joista kaksi toimittajaa toimittaa 90% tukivarsistamme.
Race.Fi tukivarsien ensimmäinen täydennys saapui välipäivinä ja toista täydennystä odotamme vielä perjantaiksi. Race.Fi tukivarsia löytyy suosituimpiin automalleihin, joissa hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä myös esim. Englannin toimittajien hintoihin verrattuna. Meille tuli myös muutamia uusia tukivarsia, ne kuvataan ja lisätään kun sopivuus ja laatu on varmistettu.
Jos oman valikoimamme varsista ei sopivia osia löydy, Whiteline tarjoaa myös laajan valikoiman tukivarsia ja säätöpuslia.
Race.Fi tukivarret: Race.Fi säädettävät tukivarret

Tämän ketjun ensimmäinen viesti
Päivitän tämän ketjun ensimmäiseen viestiin viikonlopun aikana uuden esittelyn, jossa tuotevalikoimaan ja tärkeään tietoon on paneuduttu enemmän. Aloitan päivittämisen foorumi kerrallaan tänään Torstaina, ja uskoisin kaikkien foorumeiden päivittyneen sunnuntaihin mennessä.

Mihin tästä?
Tämä uutinen sivuillamme
Whiteline tuoteet
D2 alustasarjat ja jarrut
Race.Fi säädettävät tukivarret
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 14.1.2011
« Reply #19 on: January 14, 2011, 13:43:50 PM »
Uutisia 14.1.2011

Poistuva puhelinnumero
Poistimme menneen viikon aikana vähän turhia puhelinnumeroita ja muita dinosaurusten aikaisia palveluita. Aikoinaan Tomin käytössä ollut puhelinnumero 045 1294 450 oli käytössä vuodesta 2007 vuoteen 2009. Vuoden 2009 jälkeen numeroa ei ole viljelty eteenpäin, ja nyt onkin aika poistaa se lopullisesti käytöstä. Jos puhelimessasi on numero meille, vaihda siihen siis 020 790 2 790 koska vanhat liittymät eivät enään ohjaudu lankanumeroihin.

Yritysesittely ensimmäisessä viestissä
Tämän topicin ensimmäisestä viestistä löydät nyt vähän kattavamman yhteenvedon merkeistä, tuotteista ja tärkeimmistä muista yritystämme koskevista tiedoista.

Facebookissa 500 fanin raja rikki, 5 minuuttia sitten
Facebook profiilissamme FaceBook.Fi/Race.Fi meni juuri 500 fanin raja rikki. Katsotaan kuinka nopeasti päästään 600 rajan yli. Facebookkiin laitetaan ajoittain uutisia ja muita ajankohtaisuuksia. Samaten esimerkiksi gallerian kuvalisäykset menevät automaattisesti facebookkiin.
-> FaceBook.Fi/Race.Fi

Mihin tästä?
Linkki blogipostaukseen sivuilla
Race.Fi facebookissa
Race.Fi kuvagalleria
Race.Fi Etusivulle
*Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 21.1.2011
« Reply #20 on: January 21, 2011, 17:24:24 PM »
Uutisia 21.1.2011

D2 on huippukuskin valinta


Kuvassa: Ei taida kovin kummoista sanomalehteäkään mahtua auton ja vallin väliin. Kuvan copyright Vesa Kivimäki

Jo vuodesta 2008 driftingiä menestyksekkäästi ajaneen Marko Kiven Lexus IS200 -05 pyörät pysyvät asfaltissa D2:n coilovereiden turvin. Marko on ensimmäisiä yhteistyökumppaneitamme ja onkin nostanut rimaa uusille sponsorointien tai yhteistyökuviojoiden hakijoille melkoisesti sekä menestyksensä että harvinaisen hyvin toimivan yhteistyön ansiosta.

Marko on saanut kehitettyä 450hv/620nm tuottavasta Lexuksestaan ja omasta ajostaan pelottavan hyvän yhdistelmän. Varsinaisia keskeytyksiä kausilla 08, 09 ja 10 oli pyöreä nolla. Alustasta löytyy mm. D2:n coilisetti ja liuta muita päivityksiä. Sama moottorikokoonpano on öljyt vaihtamalla ollut käytössä yhtämittaisesti kolmen kauden ajan – onnistunut ja hyvin rakennettu moottori siis. Kaudeksi 2011 moottoripuolelle on luvassa entistä raskaampaa rautaa. Vanha moottorikokoonpano löytänee tiensä Markon toiseen harrasteajoneuvoon: Toyota Celica Supraan vuodelta 1985.Haluan omasta ja yritykseni puolesta vielä kiittää Markoa toimivasta yhteistyöstä (joka tulee jatkumaan), nostaa hattua menneistä saavutuksista ja toivottaa onnea tuleviin kärkikahinoihin! Ensi kaudella uutisoidaan varmasti lisää Marko kuulumisista ja ajoista.

Jenkkilän isoimman osatukkurin edustaja käymässä
Viime keskiviikkona saimme melko mielenkiintoisen puhelun yhdysvalloista illalla. Puhelin alkoi soimaan jo työajan jälkeen, mutta kun se oli lähellä niin vastasinpa kuitenkin – se kannatti. Toisessa päässä oli tukkurin kaveri joka kysyi saisiko sillä hetkellä Norjassa vieraileva myyntiedustaja tulla käymään meilläkin.
Noh, tottakai meillä saa tulla käymään, sanoin.

Keskustelun aikana suhtauduin pienellä varauksella kertomukseen että ovat Jenkkilän isoin tukkuri, niinhän kaikki väittävät. Nyt kun olen pari päivää asioita tutkinut, niin kyseessä on todellakin the tukkuri. Jotai tämän toimittajan koosta kertoo se, että he järjestävät kahdet isot messut vain asiakkailleen.

No mitä hyötyä tästä sitten on? Tältä tukkurilta saamme noin 570 eri tuotemerkin tavarat. Osaa on drifteristä offipeleihin, ja kevyehkön 1056 –sivuisen katalogin läpikäyminen vienee sekin tovin.

Kevään mittaan voi siis olla luvassa paljon uusia tuotemerkkejä ja tuoteryhmiä kunhan tarjonta on ensin kahlattu läpi.

Starring: Quaife lukkoperät
Räpsin tänään vähän kuvia Quaifen lukkoperistä niiden tylsien malli- ja läpileikkauskuvien korvikkeeksi. Kuvia löytyy nyt muutama galleriastamme Race.1G.Fi, Quaife lukkoperä.

Tässä yksi otos:


Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Re: Race.Fi: Uutisia 28.1.2011
« Reply #21 on: January 28, 2011, 17:18:19 PM »
Uutisia 28.1.2011

*** Säätö- ja asennusohjeita ***
Vaikka valtaosa tuotteistamme on hyvin yksinkertaisia asentaa eivätkä tuotteet sinänsä varsinaisia ohjeita tarvitse, alamme kevään aikana kuitenkin panostamaan myös asennusohjeisiin – onhan sekin tavallaan osa ”palveluamme”, eli sitä mitä rahallasi saat. Teimme tällä viikolla D2 alustasarjoille säätö- ja asennusohjeen josta on helppo tarkistaa eri työvaiheet jotta kokeneenkin asentajan työ helpottuu ja kaikki niksit käytetään.

Asiakaskuntamme on pääosin jo hyvin valistunutta asennusten suhteen, joten pääpaino ohjeissa on sellaisissa kokemukseen ja tietotaitoon perustuvissa ohjeissa joita ei jokainen yksinkertaisesti ole tullut ajatelleeksi – näin tuotteesta saatava hyöty ja sen kestoikä maksimoidaan.

Jotta homma ei mene arvailuksi, voi tähän topicciin, meille sähköpostiin tai privaan pistää ehdotuksia ohjeista, omia hyviä vinkkejä yms. joita toivoisit asennusohjeista löytäväsi. Ohjeet laitetaan todennäköisesti myös nettiin niin että ne ovat saatavilla kaikille ostit osasi sitten meiltä tai et.

*** Vähän erilainen kauppareissu ***
Viime sunnuntai-maanantai välisenä yönä tiloihimme murtauduttiin. Tekijät jäivät lähes verekseltään kiinni hyvien tuntomerkkien perusteella ja asia selvisi noin kuudessa tunnissa. Varsinaista vahinkoa ei oven lisäksi päässyt tapahtumaan koska kadonneet tuotteet ovat nyt poliisin hallussa. Toiminnallemme ei koitunut vakavaa haittaa. Toki uuden ulko-oven asennus pakkasessa oli sekin kokemus, herääminen poliisin soittoon klo 03 yöllä ehkäpä hivenen epämukavaa.Tähän loppuun voin todeta, että meillä saa toki tulla käymään kutsumattakin, mutta toivoisin että käynti ajoittuu aukioloajallemme klo 08-17 arkipäivisin, muina aikoina vierailut maksavat vähän extraa esimerkiksi uuden oven merkeissä.

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Vs: Race.Fi: Uutisia 4.2.2011
« Reply #22 on: February 04, 2011, 14:35:26 PM »
Uutisia 4.2.2011

Black Diamond levyistä uusia kuvia ja 10% pakettitarjous
Black Diamond jarrulevyistä tuli napsittua eilen vähän uusia kuvia. Kuvia tuli nyt uritetuista, rei’itetyistä ja combilevyistä. Lähitulevaisuudessa saadaan varmasti freshejä kuvia myös paloista ja letkuista – ei sen takia että niissä nyt olisi mitään erikoista vaan siksi että kunnon kuvia ylipäänsä on.


Kuvassa: Black Diamond uritetut jarrulevyt takapuolelta, mustaus ulottuu myös jäähdytysrivastoon
Lisää kuvia: Race.Fi Galleria, Black Diamond

Bläkkäreistä on edelleen voimassa tarjous koko jarrukierroksen ostajalle. Eli levyt, palat, letkut, nesteet, palojen asennussarjat ja satuloiden korjaussarjat saat kaikki tarvittaessa saman katon alta. Pakettitarjouksen 10% alennus lasketaan levyt+palat paketeista, eli letkut, nesteet, palojen asennussarjat tai satuloiden korjaussarjat eivät ole ”pakollisia” paketin osia.

Black Diamond tuotetarjontaan voit tutustua osoitteissa
www.blackdiamond.fi
Race.Fi, Black Diamond tuotteet

Alustasarjan säätöohje netissä
Viimeviikolla uutisoitu mahdollinen säätöohjeiden laitto nettiin on toteutunut. Blogit- ja uutiset osiosta sivuiltamme löydät nyt kategorian ohjeet. Tähän kategoriaan keräämme asennus-, huolto-, ja käyttöohjeita sitä mukaa kun niitä tehdään.

Tuoreen alustasarjan säätöohjeen löydät tuolta: Alustasarjan säätöohje

Kevään mittaan suunnitelmissa on tehdä ohjeistus, tai pikemminkin projektikuvaus mm. jarrurempasta satuloiden entisöinnistä lähtien. Koekaniinina toimii varmaankin firman pakettikiikutin jossa on sekä levyjarrua että rumpujarrua jolloin ohjeesta tulee hieman kattavampi.
Mitä ohjeita sinä tahtoisit lukea? Kerro meille niin katsotaan jos moinen voidaan tehdä!

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
BlackDiamond.Fi
Race.Fi, Black Diamond tuotteet
Race.Fi Kuvagalleria
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Vs: Race.Fi: Uutisia 11.2.2011
« Reply #23 on: February 11, 2011, 16:35:23 PM »
Uutisia 11.2.2011

Iso kasa välijäähdyttimiä, silikoneja, klemmareita yms. varastoon
Maanantaina saimme ison täydennyksen välijäähdyttimiä, silikonisupisteita, jäähdyttimiä, öljynjäähdyttimiä, vaihdevälin lyhentimiä, bensanpaineen säätimiä ja muita Race.Fi tuotteita varastoon.
Pyrimme pitämään hinnat edullisina ja suositut tuotteet kuten silikonit, säätimet, klemmarit ja välijäähdyttimet aina varastossa.
=>Race.Fi –tuotteet

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
Race.Fi –tuotteet
 Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi

Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race.Fi

 • Myyjä
 • Über Member
 • *
 • Posts: 1264
 • dsm
  • View Profile
Vs: Race.Fi: Uutisia 18.2.2011
« Reply #24 on: February 18, 2011, 15:25:42 PM »
Uutisia 18.2.2011

Red Line öljyt ja lisäaineet
Olemme toimittaneet jos pitkään Red Linen voiteluaineita ja lisäaineita. Redline on pienehkö Yhdysvaltalainen voiteluaineiden valmistaja ja kehittää öljynsä isoista merkeistä poiketen vain öljyn suorituskykyä ajatellen – verrattaen siis isoihin merkkeihin joilla hinta-laatusuhde trimmataan suuria volyymejä varten.

Red Line öljyjen raaka-aineena käytetään polyol esteriä (PE), samaa jota käytetään suihkuturbiineissa, ja johon kaikki Formula-1 öljyt perustuvat. Polyolesteri on raaka-aineista kaikkein lämpöstabiilein joka tarkoittaa käytännössä sitä että öljyn juoksevuus vaihtelee vähiten eri lämpötilojen välillä. Tämän takia Red Linen öljyjä sanotaankin joskus ”litkuksi”, koska se ei lämmetessään enään notkistu yhtä paljon kuin valtamerkkien öljyt. Vastaavasti Red Linen öljyt säilyttävät voitelukykynsä kuumemmissa olosuhteissa kuin normaalit öljyt.


Kuvassa: Red Line 3 eniten myytyä vomansiirron öljyä

Me varastoimme kaikkia usein myytyjä Red Line öljyjä ja lisäaineita kuten Water Wetteriä, bensiinin lisäaineita ja diesel lisäaineita.
Tutustu Red Line tuotetarjontaamme verkkokaupastamme: Red Line öljyt ja lisäaineet


Tarvikeosia, Ofiikamaa, Jenkkikamaa ja vaikka mitä
Kuten aikaisemmin on uutisoitu edustamme nyt myös Yhdysvaltain suurinta varaosatukkuria KeyStone Automotivea. Edeltävän viikon aikana olemme saaneet selville hinnoittelumme ja alusvatan logistiikkakuvion joka tarkoittaa sitä että voimme alkaa myymään tuotteita. Logistinen kuviomme mahdollistaa meille hinnoittelun jossa jenkkihintoihin ei lisätä suomilisiä tai rahtia. Dollarihinta muutetaan yksinkertaisesti euroiksi, ja tulli sekä arvonlisävero lasketaan hintaan – me saamme katteemme omista paljousalennuksistamme.

KeyStone Automotive siis lisää valikoimaamme melkoisesti etenkin jenkki- ja tarvikeosien saralla. Myös moni yhdysvaltalainen ”viritysosien” valmistaja kuten Act, Competition Clutch, MSD, Holley, Energy Suspensions puslasarja, Toyo renkaat yms. on saatavilla tätä kautta – eri merkkejä on yhteensä 560.
Tarvike- ja viritysosia kannattaakin tiedustella laidasta laitaan. Kysymykset mieluiten säköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella. Kuten tarvikeosissakin, tarkat autosi tiedot vuosimallin, moottori, vetotavan ja varustelutason suhteen on hyvä mainita tiedustelussa.

Mukavaa viikonloppua!

Mihin tästä?
*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
Red Line öljyt ja lisäaineet
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi