Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Race.Fi

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Vanteet ja renkaat
« on: October 29, 2018, 16:56:36 pm »
Talvi tulee, Triangle talvirenkaat alle

Triangle talvirenkaat takaavat varman pidon huonollakin säällä. Triangle on 100% Suomessa suunniteltu eli se on erinomainen etenkin meidän monivivahteisilla talvikeleillä.Triangle talvirenkaat nasta tai kitkamallina antavat parhaan pidon ja ne rokkaavat säällä kuin säällä, satoi tai paistoi. Nastarenkaissa on jopa 30% suurempi nastamäärä niiden kuitenkaan kuluttamatta tienpintää yhtään normaalia nastarengasta enempää. Nastoina käytetään Suomalaisia täysautomaattikoneella asennettuja Turvanastoja, jotka takaavat erinomaisen pidon niin kaarteissa kuin suoraan ajettaessa.Lisättiin Trianglen talvigummit verkkokauppaan jo tovi sitten ja niitä on mennyt mukavasti syksyn mittaan. Mieleinen rengas on helppo valita verkkokaupasta halkaisijan, leveyden, profiilin ja rengastyypin perustella (kitka/nasta). Lähes kaikki Trianglen renkaat löytyvät Suomen tukusta ja useasti ne saadaankin jo seuraavaksi arkipäiväksi meille. Tarpeen mukaan toimitusta vauhdittamaan pystymme toimittamaan renkaat myös suoraan asiakkaalle ilman lisäkustannuksia.

Triangle nasta ja kitkarenkaat verkkokaupassa:
»» Race.fi: Triangle talvirenkaat

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Riku

2
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race: Autonhoito
« on: May 24, 2018, 16:31:03 pm »
Autoglym autonhoitotuotteet lisätty verkkokauppaan ja hyllyvalikoimaan

Tällä viikolla ollaan tehty hieman tuotelisäyksiä Autoglym autonhoitotuotteille. Autoglym valmistaa laadukkaita ja tunnettuja hoitotuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin vannepesusta moottoritilaan.Tämä viikon alussa valikoimamme kasvoi autonhoito kategoriassa jonne lisättiin Autoglym autonhoitotuotteet. Valikoimista ja hyllystä löytyy runsaasti erilaisia pesuaineita sekä pesutarvikkeita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Saatavilla on niin autoshampoota kuin "bleedaavaa" vanteiden pesuainetta sekä raudanpoistoa.

Tuoreena tuotteena Autoglymiltä löytyy myös vaahdottimeen tarkoitettua Polar Blast lumivaahtoa, jolla esipesu on oikeasti mukavaa ja pesuaine pääsee vaahdon muodossa kunnolla vaikuttamaan, joka tarkoittaa sitä että mekaanisessa pesussa vältytään pesunaarmuilta. Lumivaahdon ja muidenkin pesuaineiden kaveriksi löytyy meiltä myös vaahdotinta jonka mukana tulee adapterit 7 eri pesurimerkkiin kuten Kärcheriin, Boschiin ja Nilfiskiin.

Autoglym verkkokaupassa:
»» Autoglym autonhoitotuotteet
»» Snow Foam Lance - Vaahdotin

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

3
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race: Luisi ratit ja keskiöt
« on: December 14, 2017, 17:18:43 pm »
Luisi keskiöt ja ratit
Italialaiset Luisin ratit ja keskiöt ovat olleet myynnissä jo jonkun aikaa kovalla suosiolla.Luisi on valmistanut ratteja sekä keskiöitä Italiassa vuodesta 1965 kovalla suosiolla. Valikoimasta löytyy monenlaisia ratteja eri materiaalein sekä mallikohtaisia keskiöitä joilla ratin saa kiinni vaivatta.
Verkkokaupan keskiöiden sisältö kattaa vain autot ilman air bagia, mutta myynnistä saa bägikeskiöitäkin.

Keskiöissä on tuplajako joka kattaa käytännössä kaikki yleiset ratit (6x70 & 6x74mm).
Esimerkiksi: FK, JOM, Tuning Line, Sparco, Momo, OMP ja tietenkin Luisi ratit.

Halvemmat mokkaratit tulossa tammikuussa jälleen saataville.

Tutustu Luisin valikoimaan verkkokaupassamme:
Luisi keskiöt
Luisi ratit

4
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race: Mishimoto
« on: March 14, 2017, 17:19:23 pm »
Mishimoton jäähdytystehoa!
Mishimoton jäähdyttimet ova keränneet jo roiman suosion asiakkaiden palautteista. Mm. Evo 6:sen jäähdyttimen kerrottiin vähentävän lämpötilaa jopa 3 astetta vakiosta.Mishimoton päätuoteryhmiin kuuluu jäähdyttimet, välijäähdyttimet sekä vaihteiston jäähdyttimet. Myös muita tuotteita saatavilla, mm. letkusarjoja, termostaatteja, silikoniletkuja ym.

Mishimoto mallikohtaiset alumiinijäähdyttimet
Mishimoton moottorinjäähdytin on mallikohtainen ja laadukkaasti valmistettu että viimeistelty. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä reilusti parempi ja erittäin hyvän hintalaatusuhteen omaava tuote. Mishimotossa on myös isompi vesitilavuus ja täten rutkasti parempi teho jopa liikennevaloissa seisoessa. Jäähdyttimistä löytyy myös mitta pdf, josta pääsee valitsemaan sopivaa jäähdytintä myös mitoilla.

Mishimoto välijäähdyttimet
Mishimoton välijäähdytin pitää ahtoilman viileänä, mikä tarkoittaa sitä että mitä viileämpää ahdettava ilma on, sitä enemmän sitä voidaan moottoriin myös ahtaa. Mishimoto on oiva valinta välijäähdyttimeksi, sillä se virtaa ja jäähdyttää reilusti enemmän kuin vakio. Välijäähdyttimet löydät suoraan mitoilla ja sen takia ne sopivatkin melkein mihin kokoonpanoon tahansa.

Tutustu Mishimoto tuotteisiin verkkokaupassamme:
»» Race: Mishimoto letkusarjat alk 26,00 €
»» Race: Mishimoto jäähdyttimet alk 268,00 €
»» Race: Mishimoto sähköflektit alk 63,00 €
»» Race: Mishimoto vaihteiston jäähdyttimet alk. 54,00 €
»» Race: Mishimoto silikoniletkut alk. 5,00 €
»» Race: Mishimoto termostaatit alk. 20,00 €
»» Race: Mishimoto välijäähdyttimet alk. 171,00 €
»» Race: Mishimoto termostaatillinen öljynjäähdyttimen laippa alk. 139,00 €
»» Race: Mishimoto Inline öljyn termostaatti alk. 160,00 €
»» Race: Mishimoto pyörän lukitemutterit alk. 81,00 €
»» Race: Mishimoto T-pultti kiristimet alk. 5,00 €


Kirjoitus sivuillamme

5
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race: Putkisto
« on: September 28, 2016, 16:00:13 pm »
Meiltä on saatavilla rutkasti erilaisia putkitarvikkeita koko putkistoista soviteholkkeihin!Ari on lisäillyt hurjasti putkitarvikketta verkkokauppaan viime päivinä ja sen tuloksena meiltä löytyy nyt muun muassa pakoputkiston haaroja, soviteholkkeja, supisteita ja sähköohjattuja pakoputken läppiä valikoimista.
Kaikki näistä ovat laadullisesti kestäviä ja luotettavia, suurin osa holkeista, haaroista ja supistajista on valmistettu ruostumattomasta teräksestä eli rosterista - joten pelkoa lahoamisesta ei ainakaan ole.

Yksi lisätyistä hienouksista on sähköinen pakoputken laippa - sillä saadaan ääntä hiljaisemmaksi tehokkaissa autoissa pienillä kierroksilla esim. kaupunkikruisailua varten. Se voidaan kytkeä toimintaan auton kanssa automaattisesti, eli kun annetaan kunnolla runtua, niin laippa aukeaa kokonaan eikä jää ahistamaan pakokaasun kulkua kovilla kierroksilla.

Tutustu putkitarvikkeisiin verkkokaupassamme:
»» Race: Putkitarvikkeet


Kirjoitus sivuillamme

6
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race: Kilpavarusteet
« on: August 15, 2016, 18:04:16 pm »
Kilpavarusteet

Meiltä löytyy laajavalikoima kilpavarusteita jokaiseen käyttöön penkeistä ratteihin!Sparcon penkit
Sparcolta löytyy kattava valikoima erilaisia penkkejä ja esimerkiksi Sprint V mallia suoraan hyllystä.
Penkit ovat täysin FIA-hyväksyttyjä ja kestäviä putkirunkoisia.
»» Race: Sparco penkit

Penkin kiskot ja kiinnikkeet
Kiskoja ja kiinnikkeitä löytyy Sparcon ja Sabeltin valmistamana, useimmat suoraan hyllystä. Kiskoilla ja kiinnikkeillä saat penkit istumaan ja säätymään helposti, ilman sen suurempia virityksiä. Kiskot sekä kiinnikkeet ovat universaaleita ja voidaan soveltaa lähes kaikkiin autoihin.
»» Race: Kiskot ja kiinnikkeet

Ratit
Ratteja löytyy muun muassa Luisilta ja valikoimaa Luisilta löytyy paljon. Ratit saa helposti kiinni autoon kuin autoon ratin adapterien avulla. Myös materiaali vaihtoehtoja on laajasti nahkaisesta puurattiin.
»» Race: Ratit

Pikairroituskeskiöt
Suhteellisen tuore tulokas meidän tuotevalikoimaan. Kyseessähän on fiksut pikairroituskeskiöt jolla ratti irtoaa pikalukolla näppärästi kun tarve vaatii. Keskiö on vahvaa metalliseosta, mutta kuitenkin kevyt. Keskiö on 6x70 ja 6x74 tuplajaolla, jolloin se sopii tosi moneen rattiin, muun muassa Luiseihin.
»» Race: Pikairroituskeskiöt

Adapterit
Myös uutena tulokkaana laadukkaat Luisin keskiöt rattien kaveriksi. Adaptereitä löytyy paljon erimalleihin, esimerkiksi Volvoon ja Nissaniin näitä menee usein.
»» Race: Ratin adapterit

Turvavyöt
Meiltä löytyy myös turvavöitä ja merkkinä luotettava Schroth.
Vyöt ovat käytännössä universaalit ja sopivat täten melkein kaikkeen kisailuun. Suosituimmat mallit ovat tällä hetkellä Autocontrol 2 ja 3, niitä saadaan sen vuoksi ripeällä toimitusajalla.
»» Race: Turvavyöt

Kirjoitus sivuillamme

7
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race: K&N suodattimet
« on: July 06, 2016, 18:03:33 pm »
K&N ilmansuodattimet

K&N ilmansuodattimet miljoonan mailin takuulla!K&N valmistaa huippulaatuisia paneeli ja kartiosuodattimia pääosin autoihin, mutta toki myös moottoripyöriin. K&N ilmansuodattimet ovat pestäviä ja uudelleen öljyttäviä.
Asennus on helppo - vanha pois, uusi tilalle. K&N suodattimen kanssa ilmanvastus on rutkasi pienempi, jolloin moottori ei tarvitse niin paljon polttoainetta ilman imemiseen - se tarkoittaa pienempää kulutusta ja suurempaa tehoa.
Kartiosuodattimia löytyy laajasti suoraan hyllystä ja varsinkin suosittuja 3" ja 4" pidetään aina reilusti!

K&N valikoimista löytyy myös laajalti ilmanottosarjoja, jotka mahdollistavat vielä suuremman tehon. Ylikokoinen kartiosuodatin ja hyvin virtaava imuputki tarjoavat moottorille käytännössä vastuksettoman ilmansaannin.

Tutustu ilmansuodatin valikoimaan verkkokaupassamme:
»» Race: K&N paneelisuodattimet
»» Race: K&N ilmanottosarjat
»» Race: HKS sienisuodatin

Kirjoitus sivuillamme

8
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race: Sytytystulpat
« on: May 18, 2016, 16:54:29 pm »
 :PBrisk sytytystulpat
Tsekkiläinen sytytystulppa valmistaja, joka on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi vakio sekä viritettyihin moottoreihin

Brisk LGS
» Täysin aikaisemmasta poikkeava sytytystulpan kärjen muoto.
» Suurempi teho.
» Parempi kiihtyvyys.
» Parempi polttoaineen energian hyödyntäminen.
» Kipinän syntypaikka on syvällä palotilassa.
» Mahdollisimman pitkä kipinä osittaisen pintapurkauksen ansiosta (melkein 3mm).
» Sytytystulpan runkoon integroidut sivuelektrodit parantavat kärjen jäähdytystä ja varmistavat optimaalisen toiminnan.
» Hopeasta valmistettu keskielektrodi.
» Vaihtoväli katukäytössä 30 000km.
Race.fi: Brisk LgsBrisk Silver
» Hopea on paras sähkön- ja lämmönjohde
» Hopeasta valmistettu ohut keskielektrodi
» Erinomainen polttoaineseoksen sytytyskyky
» Alhainen sytytysjännite
» Kilpamoottoreihin ja vaikeasti syttyville polttoaineille
Race.fi: Brisk Silver


Brisk Iridium
» Iridium on 6x kovempaa ja 8x kestävämpää kuin platina. Sulamispiste on noin 670°C korkeampi kuin platinalla.
» Viistetty sytytystulpan runko.
» Alhaisempi vaadittava sytytysjännite.
» Optimoitu keskielektrodin halkaisija ja sivuelektrodin muoto.
» Pienempi sivuelektrodin vaikutus liekkirintaman etenemiselle ja parempi ilma/polttoaineseoksen pääsy elektrodien väliin -> lisää tehoa.
» Parempi kyky sytyttää vaikeasti syttyviä polttoaineita.
» Korkean puristuspaineen tuottaviin kilpamoottoreihin (vapaastihengittävät - turboahdetut).
» Vaihtoväli katukäytössä 40 000km.
Race.fi: Brisk Iridium


Brisk Turbo (DS)
» Vähentää epätäydellisesti syttyneitä työtahteja.
» Erittäin korkea kestävyys ja luotettavuus.
» Korkea lämmön- ja värinänsietokyky.
» 2 tai 3 progressiivisesti kallistuvaa, sytytystulpan runkoon integroitua sivuelektrodia takaa mahdollisimman hyvän lämmönsiirtymisen.
» Hopeasta valmistettu keskielektrodi.
» Ahdettuihin kilpamoottoreihin ja kestävyysajoon.
Race.fi: Brisk TurboKirjoitus sivuillamme

9
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Renkaat
« on: April 27, 2016, 17:48:17 pm »
Meiltä saa myös renkaita!

Ja ihan edullisestikkin. Me listattiin sivuille muutama yleinen setti Nankang, Lingong yms. halppisrenkaita.Meiltähän saa aika pitkän listan eri renkaita, myös Michelin, Goodyear, Federal yms. laatumerkkejä. Sivuille päätyi lähinnä noita Nankang, Linglong ym. perusrenkaita joita joillain saattaa palaa savunakin ilmaan. Isommista eristä meiltä saa myös hyvän tarjouksen jos mielii koko kauden renkaat hommata.

Kaikki rengassarjat on listattu sillä oikeella hinnalla, eli sisältää tietty myös toimituksen perille.

»» Race: Renkaat


Kirjoitus sivuillamme

10
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Katalysaattorit
« on: February 29, 2016, 16:37:28 pm »
Magnaflow ja tarvike virityskatalysaattorit

Kenties pätevin päivitys pakoputkistoa vaihdettaessa on vapaammin virtaava katalysaattori, ja niitähän löytyy valikoimastamme melkoinen määrä. Katalysaattori on yleensä putkiston ahdistavin osa ja se myös tukkeutuu ja menettää puhdistustehoaan ajan myötä. Merkkituotteena valikoimassamme ovat Magnaflow keraamiset ja metallikennoiset katalysaattorit, ja huokeampaa etsiville tarvikemallit. Myös e-hyväksyttyä mallia löytyy jos e-leima on oleellinen.Bensa- ja diesel moottoreille on tietenkin omat mallinsa. Verkkokauppamme katalysaattorilistaus päivitettiin tänään etenkin pienempää päättä paremmin kattavaksi. Valikoimaan tuli myös erikoisempi 2x 2" malli joka ylläolevassa kuvassakin komeilee. Katalysaattorit löytyvät tuosta:

»» Race: virityskatalysaattorit

Tämä kirjoitus sivuillamme

11
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Öljyt ja tarvikkeet
« on: February 24, 2016, 17:20:45 pm »
RVS on palautekunkku

RVS moottorikäsittelyt keräävät kerta toisensa jälkeen hyvää palautetta huonon loistaessa poissaolollaan. Kotimainen RVS tekee tribokeraamisen pinnan niihin kohtiin joissa esiintyy kitkaa eli lämpöä. Tuote ei ole pelkästään autokäyttöön soveltuva vaan sitä käyttävät isotkin teollisuusyritykset kaikille tutusta Rautaruukista alkaen.

Käsittelyitä löytyy moottoreihin, vaihteistoihin, periin ja lisälaitteisiin unohtamatta yleisrasvaa jolla voidaan käsitellä esimerkiksi laakereita.

RVS on jo pitkään ollut hyllyvalikoimamme pysyvä jäsen. Varastosta löytyvät kaikki moottorin ja vaihteiston sekä lisälaitteiden käsittelysarjat. Samaan pakettiin hyllyvalikoimassa ovat Castrol ja Red Line öljyt sekä Liquimoly huuhteluaineet.

Race: RVS käsittelyt
Race: Öljyt, käsittely ja lisäaineet

kirjoitus sivuillamme

12
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Sisustan osat
« on: February 15, 2016, 15:41:47 pm »
Penkit, ratit ja penkinkiinnikkeetEtenkin penkinkannakkeet joista liukukiskot lähtevät hintaan 27 € ja sivukiinnikkeet hintaan 37 €, ovat olleet viimeiakoina melko suosittuja. Ovat luonnollisesti hyllytuotteitakin.
Race: Penkin kiinnikkeet ja liukukiskot

Niinikään hyllyvalikoimassa on edullinen 350mm mokkaratti hintaan 69 €. Syvyys tälläisellä on 71mm. Pelkkä ratti ei mieltä lämmitä joten kauttamme saat myös Luisin mallikohtaiset adapterit hintaluokassa 50 - 70 € joilla ratti kiinnittyy tukevasti eikä omia patentteja tarvita.
Race: 350mm mokkaratti

Sprint penkki joka tämän kirjoituksen innoittikin lähtee nyt hintaan 189 €/kappale. Penkki on FIA-hyväksytty ja pelkistetyn tyylikäs normaalivartaloiselle sopiva. Kyseessä on edullisemman pään leimattu malli eli melkoisen suosittu, joten sitä löytyy myymälästämme myös koeistuttavaksi.
Race: Sparco FIA hyväksytty Sprint kuppipenkki


Sisustankin tarpeissa kannattaa siis kääntyä Racen puoleen. Verkkovalikoima on pelkistetty eli myynnistä kannattaa myös kysellä.
Race: Sisustan osat

- Ari

tämä kirjoitus sivuillamme

13
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: OEM-osat
« on: February 08, 2016, 15:56:24 pm »
Racelta saa myös tarvikeosaa
Varaosavalikoima jatkaa suosiotaan ja tuotteita ilmestyy kaupankin puolelle tasaista tahtia. Viimeisenä päivitettiin termostaattivalikoimaa, ja sitä ennen keskityttiin mm. hihnoihin ja jakopääsetteihin.

Pidämme valikoiman harrasteautoilijoita palvelevana, eli netistä löytyvät painottuvat niihin malleihin joita muutenkin rakennellaan. Samoin nettivalikoima kasvaa myös kysynnän mukaan. Tarvikkeita kuitenkin löytyy ihan laidasta laitaan vaikka äitin kauppakassiin ja hinnat pärjäävät myös tavan varaosaliikkeelle hienosti.

Tärkeimmät osat valikoimassa ovat erityisesti alustan ja voimansiirron osat joita ei aina ole tarvetta päivittää siihen rankimpaan osaan. Mm. kaksoismassan muunnossarjoja ja tarvikekytkimiä liikkuu tasaista tahtia.

Tarvikeosat saat tilattua myynnistämme suoraan puhelimitse, mutta sivuiltamme löytyy niille myös oma lomakkeensa jonka kautta kysely on helppo tehdä vaikka puhelimella tallilta. Saat tarjouksen aukioloaikojemme puitteissa samana päivänä.

» Race.Fi: varaosakysely

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
- Riku


Tämä kirjoitus sivuillamme

14
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Lukkoperät
« on: December 23, 2015, 18:06:37 pm »


Quaife torsen lukkoperät ovat suosituimpia ja järkevimpiä kadulle.
Quaifen lukko soveltuu parhaiten liukkaan kelin hallintaan, sillä se ei lukitse akselia yhdeksi puuksi, vaan siirtää voimaa vetävämmälle pyörälle.
Vesikelillä tai lumella ajettaessa tämä on hyvä ominaisuus, sillä sivuttaispito säilyy kauemmin verrattuna muihin lukkotyyppeihin.

Miksi Quaife lukkoperä?
- Erinomainen kadulle
- Ei ylimääräisiä ääniä
- Elinikäinen takuu myös kilpakäytössä
- Toimii hyvin alkuperäisen ajonvakautuksen kanssa
- Erinomaiset liukkaan kelin ominaisuudet
- Ei lukitse pyöräparia

Katso Quaife lukkoperät verkkokaupastamme!
» Race.fi: Quaife lukkoperät
Cusco levylukkoperä on oiva valinta radalle, missä lukolta vaaditaan paljon.
Levylukko on erinomainen valinta esimerkiksi Driftingiin tai muuhun vaativaan kilpa-ajoon.
Voidaan käyttää varauksessa myös kadulla, mutta tietysti kun kyseessä on levylukko, niin pauketta ja nykimistä esiintyy.

Miksi Cusco Levylukko?
- Japanilainen valmistaja jolta löytyvät Japanilaisten autojen levylukkoperät rankkaan rata käyttöön.
- Malleja on kaksi, MZ ja RS. MZ on rankempi lukko ja soveltuu kilpakäyttöön siinä missä RS soveltuu pienellä varauksella myös kadulle. RS toimii myös kilpakäytössä, mutta on hivenen MZ mallia kalliimpi.
- Täysin huollettavissa. Varaosat saatavissa erikseen.
- Lukituksen suunnan ts. ramppikulmat voi valita asennuksessa.


Katso Cusco Levylukkoperät verkkokaupastamme!
» Race.fi: Cusco levylukkoperät
Gripper levylukkoperät ovat kilpakäyttöön soveltuvia lukkoja.
Gripperiltä löytyy paljon hyviä malleja, mm. vanhempaankin kalustoon kuten Volvo 240.
Lukot ovat valittavissa erilaisilla ramppikulma kombinaatioilla, jotta saadaan jokaiseen käyttöön sopiva lukko.

Miksi Gripper levylukko?
- Saatavilla erilaisilla ramppikulmilla
- Englantilainen valmistaja
- Lukot ovat heposti huollettavissa, varaosat helposti saatavilla kauttamme
- Valmistajana tekee laajasti lukkoja eri automalleihin

Katso Gripper levylukkoperät suoraan verkkokaupastamme!
» Race.fi: Gripper levylukkoperät
Kaaz on yksi suosituimmista lukkovalmistajista, jolta löytyy ratkaisu yleisimpien automerkkien periin, edullisesti.
Kaaz lukkoja löytyy muun muassa Bmw, Nissan, Toyota ja VAG-konsernin valmistamiin autoihin.

Miksi Kaaz levylukkoperä?
- Tunnettu ja suosittu lukkovalmistaja
- Lukot ovat enimmäkseen kovaan rata-ajoon
- Ratkaisu lähes jokaiseen tarpeeseen
- Valittavissa 1-way, 1.5-way & 2-way

Katso Kaaz levylukkoperät suoraan verkkokaupastamme!
» Race.fi: Kaaz levylukkoperät


Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Nouto ja maksu paikan päällä onnistuu myös.
Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy / Riku
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla

15
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Mishimoto
« on: December 11, 2015, 16:42:01 pm »


Laadukkaat Mishimoto jäähdyttimet mallikohtaisina sekä universaaleina, suoraan verkkokaupastamme.
Mishimoto alumiinijäähdyttimet ovat alkuperäistä rutkasti paksumpia, joka tarkoittaa sitä että jäähdyttimen kennossa on enemmän jäähdyttävää pinta-alaa, ja jäähdyttimeen mahtuu enemmän vettä.
Tehokkaampi jäähdytin pitää moottorin lämpötilan turvallisena myös kovemmissa olosuhteissa, esimerkiksi rata-autoilussa tai ruuhkassa seistessä jossa ajoviima ei puhalla jäähdyttimeen.Miksi Mishimoto jäähdytin?
- Täysin alumiininen rakenne joka ei petä kovassakaan paineessa.
- Mukana toimitetaan korkeapainekorkki.
- Markkinoiden paras hinta-jäähdytysteho.
- Isompi vesitilavuus ja parempi jäähdytysteho jopa miltei paikoillaan seistessä.
» Race.fi: Mishimoto jäähdyttimet

Valikoimistamme myös laadukkaat Mishimoto välijäähdyttimet kovaankin ajoon!
» Race.fi: Mishimoto välijäähdyttimet


Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..16
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Hyllytuotteet
« on: December 09, 2015, 14:19:56 pm »


Race.fi vaihdevälin lyhentimet
Vaihdevälin lyhennin on yksi parhaimmista parannuksista autoon kuin autoon.
Asennus ei ole vaikea ja päivityksen huomaa välittömästi, lyhentää liikerataa vähintään 25%!Miksi vaihdevälin lyhennin?
- Myymämme lyhentimet ovat testatusti toimivia tuotteita joita on myyty satoja ellei tuhansia suomalaisille autoilijoille.
- Vaihdevälin lyhennin lyhentää vaihdekepin liikerataa noin 25-40% verrattuna alkuperäiseen.
- Uusi vaihdekeppi parantaa tarkkuutta koska alkuperäinen vivusto voi olla kulunut.
- Vaihdevälin lyhentimen asennus on helppoa, ei mitään rakettitiedettä. Vanha vivusto pois ja uusi tilalle.
- Aikaa kuluu yleensä noin puoli tuntia eikä monimutkaisiin osuusksiin kuten vaihdelaatikon sisuksiin tarvitse koskea.

» Race.fi vaihdevälin lyhentimet


Billet kaasuläpät 65-90mm
Isompi billet kaasuläppä mahdollistaa suuremman, ahtoputkiston kokoa vastaan virtauksen.
Suositellaan erityisesti päivitettyä imusarjaan käyttäville tai sellaista rakentaville.Miksi isompi Billet kaasuläppä?
- Ei rajoita tehoa kuin vakio kaasuläppä usein
- Mahdollistaa suuremman, ahtoputkiston kokoa vastaavan virtauksen
- Laadukas kokonaisuus, edullisesta hinnasta huolimatta
- Saatavilla koot 65-90mm, eli kaasuläppä melkein jokaiseen tarpeeseen

» Race.fi: Billet kaasuläpät 65-90mm


Race.fi Ahtopaineen säädin
Turboruuvi tai bleedi, sama asia.
Useimmissa ahdetuissa autoissa ahtopainetta säätelevä hukkaportti saa ohjauspaineen ahtoputkistosta tai imusarjasta, ja bleedillä hukkaportille menevää painetta voi säätää.Kun hukkaportin näkemä paine laskee, pysyy se kiinni, ja siten auton moottoriin menevää ahtopainetta saadaan nostettua.
Hyväksi ja toimivaksi todettu bleed -venttiili. Säätimen saa tuotua esimerkiksi ohjaamoon jolloin ahtopaineiden säätö onnistuu tarvittaessa helposti.

» Race.fi: Ahtopaineen säädin


Race.fi imusarjat, SR20DET, RB25DET ja 2JZ-GTE, alkaen 169 €

Race.fi imusarjat yleisimpiin japanilaisiin. Imusarjat ovat paremmpin virtaavia kuin vastaavat alkuperäiset.
Eli kyseessä on huippu edullinen, mutta ei tosissaan turhin imusarja päivitys!Imusarjahan on kanavisto, joka jakaa moottorin käyttämän ilma/polttoaineseoksen jokaiselle sylinterille tasaisesti.
Katso imusarjat suoraan verkkokaupastamme!

» Race.fi: Imusarjat


Hyllystämme löydät myös silikonimutkat, supisteet sekä liitoskappaleet tarjoushintaan!
- Silikonisovitteet kestävät huomattavasti enemmän lämpöä kuin tavan kumi.
- Silikoni on materiaaliina vettä ja jäähdytysnestettä hylkivää, eli kokonaisuudessaan kestävää tavaraa.
» Race.fi: SilikonitTilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

17
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Powerflex puslat
« on: December 02, 2015, 16:50:02 pm »


Auton alkuperäiset puslat on valmistettu kumiseoksesta, jolla on taipumus iän myötä muuttua erittäin pehmeäksi.
Powerflex puslat on valmistettu polyuretaanista, joka mahdollistaa 25-30% jäykemmän rakenteen muiden ominaisuuksien silti kärsimättä.

Powerflex puslilla varustetun auton ajo-ominaisuudet paranevat ja auton hallinta ääritilanteissa, kuten nopeissa jarrutuksissa, helpottuu.
Myös renkaiden kuluminen vähenee huomattavasti, kun pyöränkulmat eivät muutu vaikeissakaan olosuhteissa.Miksi Powerflex puslat?
- Valmistettu polyuretaanista
- 25-30% jäykempi rakenne, ilman että muut ominaisuudet kärsivät
- Ajo-ominaisuudet parantuvat jäykän rakenteen ansiosta
- Pitkäikäisempiä kuin normaalit "kumipuslat"
- Puslia saatavilla myös rataajoon, kadun lisäksi
- Renkaiden kuluminen vähenee, kun pyöränkulmat eivät muutu vaikeissakaan olosuhteissa

Katso ja tilaa Powerfelx puslat autoosi suoraan verkkokaupastamme!
» Race.fi: Powerflex puslat

Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

18
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: K&N ilmansuodattimet
« on: December 01, 2015, 16:59:40 pm »


K&N valmistaa yksinkertaisesti maailman parhaimmat ilmansuodattimet elinikäisellä takuulla.

Ilmansuodatin puhdistaa moottorille tulevan ilman. Suodattimia on erilaisia suodatustehon ja virtaavuutensa osalta.
K&N Suodattimet ovat pestäviä ja uudelleen öljyttäviä. K&N tarjoaa myös markkinoiden parhaimman suodatuskyvyn ja virtaavuuden.

Miksi K&N ilmansuodatin?
- Pienempi kulus
- Enemmän tehoa
- Helppo asennus
- Pestävä ja uudelleen öljyttävä
- Paras suorityskyky ja virtaavuus

Koska ilmansuodattimen vaihto on niin yksinkertainen ja toimiva tapa hankkia autoon muutama lisähevosvoima, on se markkinoiden ylivoimaisesti suosituin tapa - kenties jopa lähtökohta - auton suorituskyvyn parantamiseen.
» Race.fi: K&N Ilmansuodattimet

Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

19
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Jarruosat
« on: November 27, 2015, 10:19:53 am »


Black Diamond jarrulevyt
Nimensä mukaisesti mustat Black Diamond jarrulevyt ovat mustakäsiteltyjä, joka antaa paremman suojan korroosiota vastaan ja on myös erinomainen tartuntapinta mikäli tahdot viimeistellä levyn maalaamalla.
Mustakäsittely ylettyy myös levyn jäähdytysrivastoon joka pysyy näin puhtaampana ja autosi jarrut jäähtyvät tehokkaammin.

Black Diamondin levyjä käyttävät monet F-ryhmän, Driftingin ja Timeattack sarjojen kuskit.
Levyjä käytetään niiden hyvien ominaisuuksien ja ulkonäön mutta huokean hintansa ansiosta paljon myös katuautoissa.
Katuautoissa useiden automallien ongelma on jarrujen häviäminen sateella tai kostealla kelillä, uritettu ja rei'itetty rakenne auttaa myös tähän vaivaan.

Black Diamond jarrupalat
Black Diamond jarrupaloissa on matala pölyaste, korkea kitkakerroin ja korkea lämmön sietokyky.
Tämä yhdistettynä pintakerroksella lähimpänä jarrusatulaa joka johdattaa lämmön pois levystä ja palasta mahdollistaa toimivuuden yli 520 asteen lämmössä vähentämättä jarrutehoa.
Black Diamond jarrupalat ovat ammattiautoilijoiden kuten taksien valinta. Palat soveltuvat myös kilpakäyttöön esimerkiksi ralliin, driftingiin ja sprinttiin jossa palan tulee toimia alhaisemmissa lämpötiloissa kuin puhtaasti ratakäyttöön tarkoitetuissa jarrupaloissa.Miksi Black Diamond?
- Laatumerkki suoraan Englannista
- Valittavissa kolme eri vaihtoehtoa levyille, rei'itetty ja uritettu tai vain ainoastaan uritetettu tai rei'itetty
- Musta fosfatointi jarrulevyissä estää korroosiota, ja ylettyy myös levyjen jäähdytysrivastoon
- Levyt soveltuvat kadulle ja radalle, joten ratapäivät eivät ole ongelma
- Levyn tyypillä saadaan juuri sopivat levyt sinun käyttöösi (rei'itetty, uritettu)
- Hinta-laatusuhde kohdillaan, parasta mitä rahalla tässä hintaluokassa saa!
- Jarrupaloissa on matala pölyaste, joten jarrut eivät sotkeennu kuin tarvikepaloilla
- Jarrupalat toimivat yli 520 asteen lämmössä vähentämättä jarrutehoa (ratapäivät, mutkatiet)

» Race.fi: Black Diamond jarrulevyt
» Race.fi: Black Diamond jarrupalat


Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy / Riku
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

20
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Red Line voiteluaineet
« on: November 26, 2015, 17:35:35 pm »


Red Line Synthetic Oil Corporation aloitti 1979 kehittämällä voiteluaineita kilpamoottoripyöriin.
Johtoajatuksena on aina ollut valmistaa parhaita mahdollisia tuotteita, tekemättä kompromisseja kustannusten vuoksi.

Kaikki Red Line öljyt ovat täyssynteettisiä, polyolesteri-pohjaisia huiputuotteita.
Myös kaikki kilpailevien öljymerkkien Formula-1 öljyt ovat polyolesteri-pohjaisia, mutta niitä ei myydä kuluttajille.
Red Line on tässä poikkeus - kaikki huippuammattilaisten tuotteet ovat sinunkin saatavillasi.Miksi Red Line?
- Männänrenkaat, venttiilit ja turbon laakerit pysyvät puhtaina (ei muodostu pikeä eikä karstaa).
- Virtaa hyvin kylmänä, mutta ei tarvitse suuria määriä muovisakeuttimia kompensoimaan ohenemista kuumana
- Pienin mahdollinen kitka
- Pienempi polttoaineen kulutus ja moottorin kuluminen
- Matalampi öljyn lämpötila
- Testeissä havaittu jopa 3% tehoero muun merkkisiin öljyihin
- Suurin mahdollinen filminlujuus
- Kestää suuria pintapaineita ja hankausvoimia, eikä leikkaudu nokissa ja kiertokangen laakereissa korkeilla kierroksilla.
- Esteripohjainen
- Ei kutista tiivisteitä kuten muut synteettiset -> vähentää vuotoja

» Red Line voiteluaineet

Red Linen tuotteita löytyy reilusti suoraan varastosta![/i]

Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy / Riku
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

21


Laajakaista tarkoittaa autokäytössä laajakaistaista polttoaineen seossuhdemittaria.
Alkuperäislambdat ovat mittausalueeltaan hyvin kapeita, koska ne ovat halpoja valmistaa ja on tarkoitettu vain kertomaan moottorinohjaukselle onko seos laiha, stokimetrinen vai rikas.

PLX DM-6 GEN 4 Laajakaista

Miksi PLX laajakaista?
- Automaattikalibrointi, kytke vain virrat päälle kerta toisensa jälkeen, ei turhia säätöjä tai murheita.
- Soft start toiminto, pidentää anturin käyttöikää huomattavasti.
- Mittaustarkkuus, PLX:ää käyttävät monet alan ammattilaiset vaativissakin säätötöissä, nopea reagointi joka tilanteessa.
- Seosmittarin näyttö sekä ledein, että digitaalisesti numeroina.
- Myös kapeakaista-lähtö, voit korvata autosi alkuperäislambdankin PLX:llä
- Mittarin halkaisija 52mm, syvyys vain 18mm - helppo asentaa esim. tyylikkäästi upottaen.
- Monikäyttöisyys, PLX käy myös muille polttoaineille kuten etanoli, maakaasu, metanoli, ym.
- Laadukas BOSCH laajakaista-anturi kuuluu pakettiin valmiiksi PLX liittimin, ei ylimääräisiä kytkentähommia.
- Anturin virrankulutus vain 7.5W

» Race.fi: PLX DM-6 GEN 4 Laajakaista
Vems laajakaista + EGT

Miksi Vems laajakaista?
- Laajakaista ja EGT samassa paketissa
- Pakolämmöt valintasi mukaan joko Celsius- tai Farenheit-asteina
- Seossuhde joko suhdelukuna tai lambda-arvona
- Vems antaa ulos myös kapeakaistasignaalia jolloin se voi korvata auton oman lambdan
- Tarvittaessa on mahdollista luoda oma kartta kapeakaistasignaalille jolloin auton omaa ohjausyksikköä voi tavallaan huijata suotuisammalle seokselle

Vems näyttää tarkasti seossuhteen ja pakolämmön, jolloin viritetyn tai kovassa käytössä olevan moottorin arvoja voidaan seurata ja ongelmiin puuttua ajoissa.
Mittari on halpa vakuutus kalliille moottorille, ja sen lisäksi Vems on siirretävissä autosta toiseen esim. kaveriporukan kesken.
Moottori kestää rääkkäystä yllättävän paljon - mikäli se saa oikean määrän polttoainetta suhteessa happeen (Lambda) eikä sula liian kovista lämpötiloista johtuen (EGT).


» Race.fi: Vems laajakaista + EGT/url]


Kumpaakin laajakaistaa löytyy reilusti varastosta![/i]

Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy / Riku
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..22
D2 alustasarjat nyt uusimpiinkin autoihin - varastostaD2 alustasarjat ovat nyt muutoskatsastettavissa kaikkiin uusimpiinkin EY-tyyppihyväksyttyihin autoihin. Kaikilla asemilla, täysin ongelmitta.
Trafin uusi ohjeistus koskien auton muutoksia astui voimaan 1.10. Trafin uusimman ohjeistuksen löydät tästä linkistä.

Erinomaisen alustan hankkiminen uuteenkin autoon on vaivatonta, etenkin kun varastossamme on toista sataa suosituinta mallia valmiina toimitukseen tai noutoon.
Käytännössä kaikki sarjat joita on myyty viimeisen kahden vuoden aikana, löytyvät varastostamme edullisin hinnoin.

Klik ostoksille hankkimaan oikeasti fiksu alusta:
D2 alustasarjat

Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapoina käyvät tilisiirto, verkkopankit, osamaksu, luottokortit. Nouto ja maksu paikan päällä onnistuu myös.
Tilauksen voit halutessasi tehdä verkkokauppaan tai myyntiimme.

Race Performance Oy | www.race.fi
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi23
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Castrol voiteluaineet
« on: September 22, 2015, 18:12:51 pm »


Castrol on eittämättä yksi maailman johtavista öljymerkeistä, ja siihen luottavat niin kilpa-autoilijat kuin autostaan tarkasti huolehtivat katukuskitkin.

Castrol valmistaa voiteluaineita lähes kaikkiin kotitalouksien tarpeisiin sekä kaupallisiin ja teollisiin käyttökohteisiin. Moottoriajoneuvojen (mukaan lukien 2- ja 4-tahtiset moottoripyörien moottorit ja autojen bensiini- ja dieselmoottorit) voiteluainevalikoimaamme kuuluvat erilaiset manuaali- ja automaattivaihteistoöljyt.

Castrol voiteluaineet löydät helposti suoraan verkkokaupastamme, hintoineen ja saatavuksineen.
Mikäli jokin tuotteessa askarruttaa, tai et tiedä mitä öljyä autosi syö, ole rohkeasti myyntiimme yhteydessä.

» Race.fi: Castrol voiteluaineet

Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy / Riku
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

24
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Red Line voiteluaineet
« on: September 17, 2015, 18:13:44 pm »
Redline laatikkoöljyt, moottoriöljyt ja öljyt perään ovat useiden kilpa-autoilijoiden valinta kun vaaditaan lämmönkestoa ja voitelukykyä.Redlinen öljyissä lämpötilan vaikutukset viskositeettiin ovat korkealuokkaisten raaka-aineiden ansiosta minimaalisia. Siinä missä valtavirran öljyt joutuvat tekemään kompromisseja raaka-aineissa pitääkseen yllä hintatasoa, on Red Line keskittynyt ainoastaan öljyjen laatuun.

Red Line moottoriöljyt ovat polyolesteri-pohjaisia, kuten kaikki Formula-1 öljytkin. Ominaisuuksien suhteen ei ole tehty mitään kompromisseja kustannusten takia. Jos haluaa parasta, se myös maksaa.
» Race.fi: Red Line voiteluaineet


Katso myös Red Line lisäaineet verkkokaupastamme!
Lisäaineita saatavilla muun muassa polttoaineen ja öljyn sekaan.
» Race.fi: Red Line lisäaineet

Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen. Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy / Riku
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

25
Ryhmätilaukset & Kaupalliset ilmoitukset / Race.fi: Vems laajakaista + EGT
« on: September 03, 2015, 15:48:35 pm »


Vems laajakaista lambda + pakolämpömittari näyttää samaan aikaan pakolämmöt ja seossuhteen. Se on edullinen ja luotettava mittari kaikille polttoaineille. Vems paketti sisältää myös anturit ja johtosarjan.

Laajakaista tarkoittaa autokäytössä laajakaistaista polttoaineen seossuhdemittaria. Alkuperäislambdat ovat mittausalueeltaan hyvin kapeita, koska ne ovat halpoja valmistaa ja on tarkoitettu vain kertomaan moottorinohjaukselle onko seos laiha, stokimetrinen vai rikas.Vems näyttää tarkasti seossuhteen ja pakolämmön, jolloin viritetyn tai kovassa käytössä olevan moottorin arvoja voidaan seurata ja ongelmiin puuttua ajoissa. Mittari on halpa vakuutus kalliille moottorille.
Vems mittari näyttää pakolämmöt valintasi mukaan joko Celsius- tai Farenheit-asteina. Seossuhde taas näytetään joko suhdelukuna tai lambda-arvona.

Mittari antaa ulos myös kapeakaistasignaalia jolloin se voi korvata auton oman lambdan.
Tarvittaessa on mahdollista luoda oma kartta kapeakaistasignaalille jolloin auton omaa ohjausyksikköä voi tavallaan huijata suotuisammalle seokselle
» Race.fi: Vems laajakaistat


Tilaaminen ja lisätiedot
Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen, postiennakko 6 € ja matkahuollon jälkivaatimus 6 €. Nouto ja maksu paikan päällä onnistuu myös.
Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.


Race.Fi Verkkokauppa
Race Performance Oy / Riku
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla


Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

Pages: [1] 2 3 ... 6